Velika nagradna igra pred sutrašnju tribinu „Biciklom oko sveta“

Pred sutrašnju tribinu svetske i domaće cikloturistkinje Snežane Radojičić u gradu bakra odžaće se nagradna igra u kojoj će najsrećniji Borani imati priliku da na poklon dobiju najnoviju Snežaninu knjigu.

Foto: Snežana Radojičić (www.bor030.net)

Nakon što je najavljena sutrašnja tribina cikloturistkinje koja je za 7 godina na svom biciklu prešla više od 55.000 kilometara širom Evrope i Azije, interesovanje nikako ne jenjava.

Tom prilikom, za sve Borane, Nišlije, Kraljevčane i Požežane pripremljena je nagradna igra u kojoj će najsrećniji, nakon izvlačenja, dobiti primerak Snežanine knjige: „Severna Koreja – putovanje po zemlji Kim Džong – Una“.

Izvlačenje će biti održano 27. oktobra, a da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da vas neko u komentaru ispod Facebook objave nagradne igre taguje (link ispod)

Pravo učešća imaju svi koji žive u gradovima u kojima će se u narednim danima održati tribine (Bor, Niš, Požega i Kraljevo).

Takođe, nakon svih tribina (u drugoj polovini decembra, oko Sv. Nikole) svi koji su tagovali nekoga naći će se u ‘bubnju’ za poslednju nagradnu igru u kojoj će, osim knjige, moći da dobiju i suvenir iz Severne Koreje.

Podsećanja radi, Snežaninu priču moći ćete čuti sutra od 19 časova u velikoj sali Doma omladine u Boru.

Link Facebook objave nagradne igre: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10214775147267074&id=1077011844