Vladajuća koalicija prva predala izbornu listu

1
124

Predstavnici koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke predali su večeras potpise podrške građana za lokalne izbore u Boru koji će biti održani 4. marta. Za tu listu prikupljeno je 1.315 potpisa.

Prvu predatu listu za predstojeće izbore u Boru predvodi Nebojša Videnović, direktor Rudnika bakra Bor i nekadašnji predsednik opštine Bor.

Prema rečima Videnovića, kampanja koja predstoji biće od strane ove koalicije vođena u fer i korektnom duhu, a građani će imati priliku da čuju više o programu, namerama i onome što će koalicija dalje učiniti za građane Bora.

Na listi se nalaze kandidati Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Pokreta Snaga Srbije.

Opštinska izborna komisija ima rok od 24 sata da se izjasni o ispunjenosti uslova da lista bude proglašena.

1 KOMENTAR

  1. APSURD U BORU?

    B. Spaskovskog, čelnika RTB Bor, koji je vedrio, oblačio i zamagljivao Borom i RTB Bor-om, nema na listi SNS-SPS-JS na narednim opštinskim izborima, jer se usredsredio na douništavanju RTB Bor. Da on dobrovoljno odustane da vodi borsku politiku, to nije njemu svojstveno. On je leteo od trenutno gubitničkog jata do vodećeg-pobedničkog jata preletača, krenuo od SKJ, SPS, Socialdemokratije, G17+, na veliko sarađivao sa Tadićem i DS, na kraju SNS, a gde će sada? On je u vrhu menadžmenta RTB Bor od 1992. do 2000. godine, a 2008. doveo ga Dinkić na čelo RTB Bor, gde je vedrio, oblačio, mutio i zamućivao i dan danas. Od 2008. godine je najbliži svakoj vlasti koja je vladala Srbijom bez prestanka, a zato je radio sve što je znao, šta su mu rekli i šta se setio. Već ga sustiže umor u svim tim (ne)delima i tu mu se približava kraj. Toliko je sebe utrošio na kreiranju bajkovitih (ne)uspeha i Bora i RTB Bor, da je vreme da malo i odleži!

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime