XII Internacionalni studentski simpozijum o strategijskom menadžmentu [NAJAVA]

Paralelno sa Internacionalnom majskom konferencijom o strategijskom menadžmentu, svake godine u Boru se održava i Studentski simpozijum o stategijskom mendžmentu. Tako, i studenti osnovnih i master studija imaju mogućnost aktivnog učestvovanja na konferenciji, i to potpuno besplatno.

IMKSM2015

I ove godine Odsek za inženjerski menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru organizovaće dobro poznatu Majsku konferenciju na kojoj će, prema najavi, učešće i ove godine uzeti eminentni profesori inostranih visokoobrazovnih institucija.

Uz konferenciju biće održan i potpuno besplatan Studentski simpozijum, gde će studenti, ne samo borskog fakulteta, već i iz cele Srbije i sveta, moći da prijave svoje naučne radove i javno ih prezentuju.

Svi prijavljeni radovi biće štampani u zborniku celih radova koji je uključen u EBSCO citatnu bazu. Odabrani radovi studenata biće objavljeni i u specijalnom izdanju studentskog časopisa Inženjerski menadžment, koji će u maju mesecu proslaviti godinu dana svog postojanja.

Učešćem, studenti će imati priliku da besplatno steknu dobru referencu koja će im kasnije biti od velike koristi prilikom zapošljavanja. Takođe, imaće prilike da čuju eminentne profesore, vodeće svetske stručnjake u svojim oblastima i ostvare nove kontakte sa ostalim učesnicima konferencije.

Tom prilikom, sa Odseka za menadžment pozivaju sve zainteresovane da prijave svoje radove, a sve dodatne informacije o simpozijumu studenti mogu dobiti od predsednika organizacionog odbora Ivice Nikolića na e-mail: [email protected].

Detaljno obaveštenje o konferenciji možete videti na zvaničnom sajtu konferencije.