Zaječarska pivara proslavila 120 godina postojanja

0
119

“Zaječarska pivara” proslavila je 120 godina postojanja, razvoja i uspešnog rada spektakularnim događajem na centralnom Trgu u Zaječaru.zajecarsko pivo

Zaječarska pivara je 120. rođendan proslavila uz zvuke tradicionalnih pesama i igara, praćenih performansom poznatog lokalnog benda Roktori, doktora koji sviraju rok. Nakon ovoga, usledio je nastup legendarnog benda Bajaga i Instruktori koji su doveli atmosferu do usijanja.

Ovaj događaj posvećujemo svima koji učestvuju u stvaranju naše istorije – našim zaposlenima, našim potrošačima, partnerima i svim Zaječarcima. Veoma smo ponosni na to što slavimo 120 godina pivare upravo u trenutku kada postižemo veoma uspešne rezultate na tržištu – rekao je Dejan Vatović, direktor “Zaječarske pivare”, uz obećanje da će “Zaječarska pivara” nastaviti da proizvodi pivo vrhunskog kvaliteta i narednih 120 godina.

Pored odlične muzike, svi posetioci su uživali u zaječarskom pivu od kojeg je napravljena i gurmanska mućkalica, tradicionalno jelo iz tog kraja Srbije, a koju su svi imali prilike da probaju.

(ekapija/Bor030)

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime