Zaposleni u RTB-u novčano pomogli porodicu Milojević

0
7

U plemenitoj akciji simbolično nazvanoj „Ne dozvolimo da dečak oslepi“ radnici Rudnika bakra Bor, Matičnog preduzeća, Topionice i rafinacije prikupili su za operaciju Novaka Milojevića 240.400 dinara

Foto: Kolektiv

Sa verom da će malom Novaku Milojeviću, dečaku koji ima tešku bolest levog oka, zaposleni u Rudarsko-topioničarskom basenu Bor pomoći da što pre bude operisan na Očnoj klinici u Novom Sadu, menadžment kompanije je sredinom decembra organizovao akciju prikupljanja novčanih priloga za tu skupu operaciju.

Radnici borskog dela Basena i ovoga puta opravdali su epitet koji njih i kompaniju u kojoj rade dugo krasi. Jer, RTB Bor je poznat po humanosti i solidarnosti, pre svega zbog dobročinstva, empatije i ljudskosti zaposlenih.

U plemenitoj akciji simbolično nazvanoj „Ne dozvolimo da dečak oslepi“ radnici Rudnika bakra Bor, Matičnog preduzeća, Topionice i rafinacije prikupili su za operaciju Novaka Milojevića 240.400 dinara. Novac je danas uplaćen na žiro-račun koji je kod Rajfajzen banke otvoren u te svrhe na očevo ime.

Novak Milojević je učenik drugog razreda Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Boru. Odgaja ga samohrani otac i materijalna situacija im je na ivici gole egzistencije. Dečak ima ablaciju rožnjače levog oka, dok na desnom oku ne vidi 90%. Zbog toga mu je hitno potrebna operacija na novosadskoj Očnoj klinici.

(Kolektiv)

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here