Zbog nevremena Novi gradski centar i deo sela Krivelj ostali bez struje

2
1073

Zbog nevremena i padavina koje su u popodnevnim satima pogodile Bor, došlo je do prekida u isporuci električne energije u naselju Novi gradski centar i delu sela Krivelj.

Foto ilustracija: Alberto Sanchez (www.pixabay.com)

Ekipe Elektrodistribucije su na terenu i po nalogu komandanta gradskog Štaba za vanredne situacije Aleksandra Milikića čine sve kako bi u što kraćem roku otklonili kvar i uspostavili redovno snabdevanje građana električnom energijom, saopštila je Služba za protokol i informisanje Grada Bora.

2 KOMENTARA

  1. Nestanak elektricne energije u NGC nije izazvalo nevreme jer desetak dana unazad pre ove kise struje je nestajalo po nekoliko puta dnevno odgovorni iz elektro distribucije ne govore istinu u NGC postoji ozbiljan kvar na el mrezi treba pod hitno otkloniti kvar jer ovakvi cesti nestasice struje nisu se dogagjale i u najgorim vremenima pa i za vreme nato bombardovane. kada gradjani pozovu da pitaju zasto nema struje u elektro distribiciji cesto se ne javlaju a kad se jave samo kazu ekipr su na terenu.

  2. Da li nocasni nestanak struje u NGC nadlazni u elektrodistribuciji pravdaju kao posledica nevreme seam ih bilo lazovcine nista ne rade napumpali plate i gospoda uziva a gradjane deru sa racune za struju , to je drzavna bagra odnosno neradnici zive na tudja ledja.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime