Živorad Petrović: Oni koji u toplani ne shvate ozbiljno situaciju, dobiće otkaze

2
50

Predsednik opštine Bor Živorad Petrović izrazio je nezadovoljstvo radom toplane, zbog brojnih problema sa kojima se ovo preduzeće suočava od početka grejne sezone. Tom prilikom, predsednik je izrekao opomenu i pozvao sve zaposlene da ozbiljno shvate situaciju.

zivorad-petrovic

Najveći problemi od početka grejne sezone koje je predsednik opštine Živorad Petrović naveo jesu kvarovi na toplifikacionoj mreži, kašnjenje priključenja podstanica, velika dugovanja građana, ali i subjektivni propusti.

“Grejna sezona u Boru nije dobro počela. Nedopustivo je da se podstanice završavaju u sezoni, a tople probe pred sam početak. Nakon sastanka sa rukovodstvom mislim da će sada biti bolje. Stalno sam upozoravao da ako se pripreme ne završe na vreme, moraće u sezoni. To se upravo i dogodilo. Neću da dozvolim poskupljenje grejanja, jer građanima moramo da obezbedimo najpre tople stanove”, istakao je Živorad Petrović.

On je u izjavi za zvanični sajt opštine Bor, a prilikom ovonedeljnog obilaska JKP “Toplana”, istakao da je ovo preduzeće dobilo rok od nedelju dana za stabilizaciju grejanja u Boru, ali i da krivica nije u direktoru, već u onima koji u toplani rade 30 godina i dobro znaju svoj posao, a sada su zakazali.

“Direktor Toplane je iskusan i zna svoj posao, ali oni koji rade trideset godina su zakazali. Oni znaju svoj posao, a znaju i da tople probe moraju da se odrade krajem septembra. Očigledno to nije urađeno i dao sam im zadnju opomenu. Oni koji ne shvate ozbiljno situaciju, moraće da dobiju otkaze”, rekao je Petrović.

(opstinabor.rs / Bor030)

2 KOMENTARA

  1. Urednici ovoh sajta su veoma objektivni pa bih molio da sledecu inoformaciju provere ukoliko su u mogucnosti, radi se o sledecem: ovaj zivorad petrovic je zaposljavao citave porodice u toj istoj toplani zarad nekoliko kubika drva na godisnjem nivou. Licno je vozacu kamiona iveco draganu stoiljkovicu zaposlio sina i zeta na tom istom kamionu da rade u tri smene a ovakvih slucajeva ima mnogo vise nego sto ja znam. Taj dragan stoiljkovic se licno hvali komsijama kako za deset kubika drva godisnje cela njegova porodica ima posla u drzavnim preduzecima (inace dragan ima privatnu firmu za ogrev pa mu ta nikakva kolicina nije problem) a da na isti nacin je zaposlio i cerku u os. dusan radovic. Proverite momci pricu izaci mnogo vise prljavstine nego sto mozete da amislite !!!

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here