Aleksandar Milikić: Borani i Boranke, hvala vam na poverenju!

U kratkom obraćanju čelnika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Boru na kraju izbornog dana, Aleksandar Milikić, predsednik Opštine Bor, zahvalio je Boranima na ukazanom poverenju i izrazio zadovoljstvo izbornim rezultatom.

Na izborima za odbornike Skupštine opštine Bor najviše glasova osvojila je koalicija Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije – 58,52 odsto, što pokazuju i konačni rezultati Izborne komisije opštine Bor. U lokalni parlament ući će još i koalicija opozicionih stranaka „Mi ili oni! Ujedinjeni za Bor“ (16,48 odsto glasova), koalicija pokreta Dosta je bilo i Dveri Srpske (8,17 odsto glasova) i Vlaška stranka Most (4,01 odsto glasova).

Tom prilikom, u kratkom obraćanju rukovodilaca OO SNS-a u Boru, istaknuto je zadovoljstvo izbornim rezultatom i težnja da on za četiri godine bude još bolji.

„Dragi Borani i Boranke, hvala vam. I grad i sela danas su pokazala da poštuju rad Srpske napredne stranke u Boru, kao i da poštuju rad Srpske napredne stranke u Srbiji. Predsednik Vučić mnogo je uradio za sve nas u Boru u prethodnim godinama, a mi ćemo sada još bržim tempom nastaviti da radimo. Za nas je bitno da posle ovih izbora Bor nastavi da se razvija i da pokaže svoje pravo lice, tj. da je najlepši i najveći grad u našim srcima. Hvala vam još jedanput i čestitam svima“, istakao je Aleksandar Milikić, predsednik Opštine Bor.