Asfaliranje puteva u borskim selima odvija se po planu

1
905

Deonica puta Brestovac – Zlot, koja je i najkraća veza između ova dva borska sela konačno je dobila asfalt. Radove na asfaltiranju od centra sela do “novog” Zlotskog puta u dužini od oko dva kilometra realizovale su ekipe preduzeća “Štrabag”.

Zahvaljujući ovim radovima meštani Brestovca putovaće do svojih odredišta pet kilometara manje, ali i kvalitetnom saobraćajnicom, istakao je prilikom obilaska radova gradonačelnik Aleksandar Milikić.

“Izašli smo u susret meštanima da asfaltiramo ovu deonicu koja im je skratila put za oko pet kilometara. Ponosni smo na ono što radimo u našim selima, a i radnici koji ovde rade su primetili da je malo gradova u Srbiji koji brinu o svojima selima kao što to Bor radi”, kazao je gradonačelnik Milikić.

Za uređenje putne infrastrukture u gradu i selima iz gradskom budžeta, istakao je Milikić, biće izdvojeno oko 300 miliona dinara.

Do kraja građevinske sezone biće asfaltirane i planirane deonice u Metovnici i Šarbanovcu, kao i u rubnim gradskim naseljima.

Gradska vlast najavljuje i skoro asfaltiranje puteva od centra Zlota do Zlotskih pećina, kao i od mesta Cepe do Stola.

Ovih dana očekuje se i početak radova na asfaltiranju glavnih staza na gradskom groblju i u borskom Zoološkom vrtu.

“Javna nabavka je završena i oko 10. oktobra se očekuje početak tih radova”, rekao je Milikić.

1 KOMENTAR

  1. Gradonačelnile umesto tvoje želje za naše dobro zdravlje u novoj godini bolje da si uradio ono što ti je posau a to je da si javno zatražio da državne inspejkci nateraju kineske trovače da poštuju zakone republike Srbije ili im zabrane rad ti proteste građana dezavuišeš i nezivaš ih politizacijon sram te bilo trebao si da budeš na čelu protesta ali zna se i zašto nisi tvoj lični interes koji očekuješ da preko stranke ostvariš ti je preči od našeg zdravlja pri čemu zaboravljaš da i tvoja deca udušz kineski otrov možda se nadaš Beogradu uz pomoć partije ali džaba ti je i Beograd su tvoji u ekološkom smislu urnisalu

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime