Bebironče: Adaptacija deteta za polazak u obdanište

Udruženje roditelja „Bebironče“ osmislio je jedan novi vid informisanja i edukacije vezane za temu roditeljstva, ali i pomoć stručnjaka u razrešavanju nekih dilema i problema. Video tribine „Adaptacija deteta za polazak u obdanište“ pomoći će da na drugačiji način prisustvujete jednoj vrsti tribine onda kada budete u mogućnosti da izdvojite vreme.

decija-radost

„Još jedanput smo produbili saradnju sa našim stalnim partnerom na raznim projektima Predškolskom ustanovom „Bambi“ iz Bora i za vas pripremili video zapis tribine sa temom „Adaptacija deteta za polazak u obdanište“ koju smo snimili u prostorijama obdaništa „Dečija radost““, kažu iz Bebirončeta.

Kao sagovornike pozvali su sve relevantne učesnike u ovom često neprijatnom procesu i za dete i za roditelja, ali često zbog nepripremljenosti roditelja i za vaspitače. Pokušali su da vam sa stanovišta stručnjaka i osoba sa iskustvom, ovu fazu u odgajanju deteta olakšaju.

U video prilogu, koji se nalazi na sajtu Bebirončeta, možete videti video zapis i fotografije sa snimanja u kome su učesnici bili: Ljiljana Radičević (direktor Predškolske ustanove „Bambi“), Dušica Nikolić (zamenik direktora), Slavica Đurić (vaspitač), Ljubinka Sulejman (vaspitač), Drita Nikolić (medicinska sestra-vaspitač), Milica Ogrizović(saradnik za preventivnu zdravstvenu zaštitu), Milijana Božić (stručni saradnik-logoped), Katarina Bugarinović (stručni saradnik pedagog), Dušica Janjić(roditelj) I Dragana Ilić voditelj programa-emisije. Organitatori su Milena Gazić I Milovan Matović.