Boranin Branislav Mihajlović novi je predsednik Dosta je bilo

Narodni poslanik iz Bora, Branislav Mihajlović novi je predsednik Dosta je bilo (DJB). On je na izbornoj skupštini dobio poverenje 75 odsto delegata.

Mihajlovićeva zamenica biće narodna poslanica Branka Stamenković, a potpredsednici poslanici Ratko Jankov i Ana Stevanović iz Beograda, kao i Aleksandar Bujić , šef odborničke grupe DJB u Novom Sadu. Generalni sekretar je Tijana Šerbula, odbornica u Skupštini opštine Zvezdara.

Prioritet novog rukovodstva, istakao je prilikom preuzimanja dužnosti Mihajlović, je osnaživanje “organizacije radi zauzimanja što boljeg i uspešnijeg položaja na političkoj sceni kako bi DJB došao u situaciju da ostvari svoju osnovnu viziju: da od Srbije napravi zemlju u kojoj se lepo živi”.

Mihajlović je, inače, doktor tehničkih nauka i zaposlen je u Rudarsko topioničarskom basenu Bor. Tokom bogate četrdesetogodišnje karijere bio je angažovan na različitim rukovodećim poslovima, uključujući i poslove zamenika direktora podzemne eksploatacije (od 1998. do 2001. i od 2003. do 2005. godine), kao i zamenika direktora rudnika Bor (od 2005. do 2009. godine).

Na lokalnim izborima u martu bio je nosilac liste Dosta je bilo i Dveri sa kojom je osvojio poverenje 8,17 odsto građana Bora.