Detalji nezgode u kojoj je povređen radnik kompanije „Inex plus“

Radnik firme „Inex plus“ Radomir Milošević, koji je povređen u utorak rano izjutra u krugu kompanije Srbija Ziđin Koper, kada mu je veliki kamion za prevoz šljake prešao preko noge, izneo je navode za lokalne medije koji su suprotni prvobitno napisanim podacima.

Milošević kao ključni podatak navodi to da je on stajao pored svog vozila „Dacia duster“, a ne da je bio u vozilu, kako su preneli mediji. Takođe, prema rečima Miloševića, veliki kamion nije išao u rikverc, već se kretao unapred.

„Još uvek se oporavljam od operacije koju sam imao u utorak. Reč je o otvorenom prelomu zgloba desne noge. U takvom stanju sam bio više nego iznenađen kada sam u medijima pročitao informacije u vezi nesreće koje su bile netačne. Zabrinut sam ukoliko su novinari takve podatke dobili iz Policijske uprave, jer to znači da onda i oni tamo imaju podatke koji su netačni. Kontaktiraću i njih jer mi je stalo da iznesem istinu, jer ne želim da zaključak bude da sam ja nestručno reagovao. Najpre, nije tačno da sam bio u kolima, već sam stajao pored svog auta. Pomenuti kamion se kretao unapred, a ne u rikverc kako je napisano, i nije mi jasno kako vozač nije video i mene i vozilo obezbeđenja. Sve je bilo osvetljeno. U trenutku sam osetio točak kamiona na mom desnom ramenu i pao sam. Povukao sam se da me skroz ne zgazi i prešao mi je tada preko zgloba desne noge“, kaže Radomir Milošević, povređeni radnik kompanije „Inex plus“.

Ujedno, detalj koji je netačno napisan u prvobitno objavljenim informacijama bili su i inicijali povređenog. Naime, objavljeno je da je povređen radnik B. Đ.

Milošević se nakon operacije oseća stabilno i očekuje ga dugoročan oporavak od ove nezgode.