EXIT 2014. u Novom Sadu i Crnoj Gori

Muzički EXIT festivala sledeće godine biće održan od 10. do 17. jula, s tim što će prva četiri dana biti u Novom Sadu, a preostala tri u Crnoj Gori, saopštili su danas organizatori.

EXIT Festival
Foto: Wikipedia

Festival će na Petrovaradinskoj tvrđavi biti organizovan od 10. do 13. jula, a potom se seli na plažu Jaz u Budvi i stari grad u Kotoru, gde će trajati od 15. do 17. jula.

Kako su saopštili organizatori, odlučeno je da se povodom 15. izdanja Egzita posetioci pošalju na “sedmodnevnu julsku avanturu u dve države”.

“EXIT 2014 biće održan na dobro znanom mestu, Petrovaradinskoj tvrđavi, da bi nakon toga provod bio nastavljen na jednoj od najlepših plaža na Jadranu. Sa centralnom binom na plaži Jaz i nizom događaja na Velikoj plaži, u starom gradu u Budvi i u Kotoru, EXIT dobija i svoje morsko izdanje, SEA DANCE Festival, prekriveno peskom i školjkama i sedam dana najbolje letnje zabave”, naveli su organizatori.

Prodaja ulaznica za četiri dana EXIT Festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi počeće 12. decembra, tačno u podne, po ceni od 4.990 dinara

Oni koji kupe paket ulaznica u sklopu ove akcije automatski stiču ulaznicu za svih sedam dana EXIT AVANTURE, odnosno dobijaju ulaznicu za tri dana SEA DANCE Festivala potpuno besplatno, naglašavaju organizatori.

Redovna cena ulaznicaza EXIT Festival biće 11.990 dinara, a za SEA DANCE Festival 4.490 dinara.

(Tanjug)