Turistička organizacija Bor na 52. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

0
155

Turistička organizacija Bor će od 3. do 5. oktobra učestvovati na 52. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

Borska Turistička organizacija će predstaviti kompletnu turističku ponudu ovog kraja na svom štandu u Master hali u kojoj se predstavljaju banje iz Srbije, Mađarske i Slovenije.

“Više od 40 turističkih organizacija, među njima su i TOS, TOV i TONS, Regija zapadna Srbija promovisaće svoje sadržaje u Master hali. Svim zainteresovanim organizatorima putovanja, medijima i posetiocima Sajma omogućićemo  da na pravi način upoznaju celokupnu  sve bogatiju, raznovrsnu i na turističkoj mapi već prepoznatljivu borsku turističku ponudu”, kažu u Turističkoj organizaciji grada Bor.

Na ovogodišnjem novosadskom sajmu turizma učestvuju i izlagači iz Grčke, Francuske, Rusije, Turske, ali i iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Severne Makedonije, Republike Srpske, Rumunije i Slovačke.

Tokom ovog Sajma konkretnu ponudu za turističke aranžmane donose i agencije pod okriljem YUTE, članice Udruženja receptivnih agencija, a prvi put će nastupiti i ponuđači individualnih aranžmana Serbia Adventures.

“Novosadski sajam je, u okviru Hosted Bajer programa, organizovao i dolazak turoperatora iz inostranstva zainteresovanih za turističku ponudu Dunavskog regiona. Među skupovima u kongresnom centru posebno se izdvaja Investiciona konferencija „Koliko košta, a koliko vredi ulaganje u zdravo drustvo”. Uvek interesantni za publiku su i Gastro izazovi, promocija gastrionomije uz takmičenja profesionalaca, đaka i učenika”, najavljuju organizatori ove sajamske manifestacije.

Inače, u Novom Sadu je su počeli Međunarodni sajam lova, Sajam ekologije. Sajam turizma traje od četvrtka do subote, 5. oktobra, a Sajam sporta do nedelje, 6. oktobra.

Pojedinačne ulaznice za Međunarodne sajmove LORIST koštaju 300 dinara, a za organizovane posete u grupama većim od 15 osoba, kao i za đake, studente i penzionere 200 dinara.

Porodični dan je petak, 4. oktobar kada cela porodica sa decom do 16. godina, Sajam može da poseti uz jednu ulaznicu kupljenu za 300 dinara.POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime