Film o vanzemaljcima i super deci snima se na Borskom jezeru

Režiser filma, S. Shridhar, čuo je da je istorija Bora povezana sa vanzemaljcima i mnogim mističnim i magičnim stvarima, pa mu je to bila inspiracija da snimi film „Super deca“. Jednu od važnijih uloga glumi Boris Milivojević.

Film govori o dolasku vanzemaljaca u Bor, koji potom određenoj deci daju super moći koje će oni upotrebiti pomažući svome drugu da pronađe svog oca i spasi ga. Ovo je ukratko sadržaj filma „Super deca“ koji se trenutno snima u Hotelu Jezero, kao i na obalama Borskog jezera.

„Boravio sam odavno u Boru i ostao sam zadivljen prirodom koju imate ovde. Takođe, tada sam dobio informaciju da je istorija Bora povezana sa vanzemaljcima, tako da sam odlučio da snimim film o tome. Ekipa je odlična, uslovi snimanja su fenomenalni, sve ide prema planu. Osim ovde na Borskom jezeru, kadrove snimamo i na Petrovaradinu, u Beogradu, na Kosmaju, kao i u Đavoljoj varoši“, rekao je S. Shridhar, režiser filma.

Jedna od devojčica koje glume u filmu je i Mila Guranov iz Beograda.

„Ovo mi je prvo iskustvo sa snimanjem filma, nadam se ne i poslednje. Oduševljena sam ovim poslom. Ja sam jedna od četvoro dece u filmu koje dobijaju super moći od vanzemaljaca i pomažemo našem drugu da pronađe svog oca. U isto vreme, u filmu se pojavljuju i loši momci koji nas jure i žele da nam naude. Atmosfera na snimanju je super i zaista mi je ovo divno iskustvo“, rekla je glumica Mila Guranov.

Od zvučnijih glumačkih imena, u filmu se pojavljuju Boris Milivojević i Nebojša Milovanović.