Godišnji koncert baletskog studija Ballet House oduševio publiku u Boru [FOTO]

Mladi polaznici baletskog studija Ballet House iz Bora oduševili su publiku svojim izvanrednim nastupima na godišnjem koncertu održanom prošlog petka na velikoj sceni muzičke škole. Uz podršku svoje talentovane nastavnice Nikolete Bibić izvedeno je 26 koreografija iz sveta klasičnog baleta i savremene igre.

Baletski studio Ballet House iz Bora već nekoliko godina postiže zapažene rezultate na takmičenjima širom zemlje. Ove godine su polaznici studija osvojili vredne nagrade na smotrama u Pančevu i Požarevcu, pokazavši svoju vrhunsku tehniku i interpretaciju. Takođe, imali su priliku da učestvuju na baletskom festivalu u Užicu, gde su se istakli svojim izvanrednim izvođenjem.

Borski studio okuplja stotinu balerina i baletana koji su svojim izvođenjem na godišnjem koncertu očarali publiku. Gracioznost, preciznost i emocionalna izražajnost kojom su izveli svaku koreografiju bili su razlog za gromoglasne aplauze publike u prepunoj sali Muzičke škole.

Nakon uspešno završene sezone, polaznici baletskog studija Ballet House odlaze na zasluženi odmor. Tokom leta će se odmarati i pripremati za nove izazove koji ih očekuju u septembru, kada će se nastaviti njihovo druženje i rad na usavršavanju baletskih veština.

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:203018090927'.