Kristijan Golubović u petak u Boru

9
101

Aleksandar Kristijan Golubović, jedan od najpoznatijih “žestokih momaka”, simbol zloglasnih devedesetih godina prošlog veka, čovek koji je skoro dve decenije proveo u domaćim i inostranim zatvorima zbog raznih kriminalnih radnji biće “specijalni gost” žurke “Volim devedesete” koja će u petak biti održana u jednom borskom noćnom baru.

kristijan-golubovic

Iako je u decembru prošle godine pušten iz pritvora u kome je proveo četiri godine, a već u januaru osuđen na 12 godina robije zbog dilovanja droge, Aleksandar Kristijan Golubović je postao prava estradna zvezda.

Od kako je na slobodi Golubović se često pojavljuje u javnosti, negirajući optužbe za dilovanje droge i prikazujući se kao svestrana ličnost sa darom za umetnost.

Popularnost i kult koji je stvoren oko njegovog imena preporučuje ga za televizijske emisije i gostovanja na žurkama gde se predstavlja kao “specijalni gost”.

Tako će i u Boru, u petak (25. aprila) u noćnom klubu “Intima”  biti održana žurka posvećena devedesetim godina prošlog veka čiji je jedan od glavnih simbola, upravo Golubović.

 

NUNS protiv “kristijanizacije” medija

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), izadalo je saopštenje u kome upozorava medije i javnost na učestale programske sadržaje u kojima se propagiraju pojedinci koji iza sebe imaju bogat kriminalni dosije. NUNS posebno brine kontekst u kojem se osobe, poput Kristijana Golubovića, predstavljaju najširoj publici.

U saopštenju se dalje davodi da mediji, prećutkujući ili olako prelazeći preko činjenica da se radi o osobi koja za sobom ima više teških krivičnih dela i koja je skoro pola života provela u zatvoru, ne samo da dovode u zabludu građane Srbije, već šalju veoma opasne poruke, pre svega, mlađim generacijama.

Izostanak ovakvih informacija, sasvim sigurno, podgreva nasilje i stvara lažnu sliku o posledicama bavljenja kriminalom.

9 KOMENTARA

  1. Teško nama, kada su mediji u Srbiji, počeli da takvim tipovima daju toliko medijskog prostora kao nacionalnom heroju! Spomenuti noćni klub treba što pre zatvoriti! Zamislite sebe, da saznate da vam se dete provodi u društvu takvih socijalnih kreatura!

  2. Kristijan je najveca legenda srbstva i srbije. Idem obavezno. Umesto sto ga kritikujete poslusajte sta u tim emisijama covek ima da kaze. Nije zlo kristijan vec deca udbe u novopecenim odelima evropske unije, ngo i raznih agencija za zastitu prava pcela..

  3. Jel ga u kavez dovode kao strašnog lava…..katastrofa u kom vremenu mi živimo…..što ne dovedu nekog pesnika,umetnika …….nego nepismenog čoveka…..sutra možete da vidite koliko smo primitivci zaostali ……nedostaje još Vendi,Mitar Mirić,Ciganifantastiko i sve je u kompletu da pevaju Rodiću ti sina kralja kokaina…..

  4. Da li je vlasnik kluba pri cistoj pameti.Nije sve u zaradi,vec su u pitanju moralne vrednosti?O ovome treba neko iz ovog napacenog Bora dobro da razmisli!Sta ako njegovo dete bude zrtva dilera droge?

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here