Lopovi krađom bakarnih limova ugrozili stanare Samačkog smeštaja u Boru

2
1821

Sa krova treće kule Samačkog smeštaja u Boru nepoznati su u noći između utorka i srede ukrali bakarne limove.

Objektu  3. kule Samačkog smeštaja, u koji su poslednjih meseci uložena znatna sredstva u uređenje stambenog prostora, pričinjena je velika materijalna šteta, koja, iako se još utvrđuje, premašuje 200.0000 dinara.

Policija utvrđuje okolnosti pod kojima je izvršena krađa, a pretpostavlja se da će pregledom snimaka sa sigurnosnih kamera, eventualni počinioci biti otkrivena, a krađa rasvetljena.

Dodatnu sumnju izaziva i činjenica da lopovi, bez “logistike iz samog objekta” nisu tek tako mogli da dođu na krov osmospratnice.

U Samačkom smeštaju pozvali su stanare da ako imaju saznanja o počiniocima prijave policiji ili Upravi, uz zaštitu identiteta.

Istraga je u toku.2 KOMENTARA

  1. Jednostavna stvar , svima koji se bave otkupom i preprodajom bakra kao i privatnicima kojima proces proizvodnje zavisi od te sekundarne sirovine onemoguciti otkup ukoliko se ne zna poreklo donesene robe.Takve firme i otpadi morali bi da budu pod kontrolom inspekcija ako jos ima postenih inspektora.I to bez obzira da li se radi o kilogramu ili toni.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime