Na kafi sa Branislavom Mihajlovićem, poslanikom iz Bora

U petak, 11. novembra 2016. godine, u periodu od 18 do 19 časova u kafiću „Hollywood“ u Boru biće održano druženje sa narodnim poslanikom, dr Branislavom Mihajlovićem.

nedelja-parlamentarizma-3

Ovo je priliku da se Borani direktno, oči u oči, postave pitanje, predlože inicijativu, saznaju iz prve ruke sve ono što ih zanima o radu Narodne skupštine i narodnih poslanika.

Akcija je deo aktivnosti u okviru Nedelje parlamentarizma, foruma o učešću građana u demokratskim procesima, koji ima za cilj da ukaže na značaj otvorenosti parlamenta kao institucije i otvori mogućnost komunikacije između građana i njihovih direktno izabranih predstavnika.
Nedelja parlamentarizma je projekat koji realizuje inicijativa Otvoreni parlament u saradnji sa Narodnom skupštinom Republike Srbije i brojnim lokalnim partnerima.
Takođe, akcija je i deo projekta “Na kafi sa narodnim poslanikom”, koji Timočki omladinski centar (TOC) realizuje uz podršku “Trag fondacije”, udruženja CRTA, Nacionalne koalicije za decentralizaciju i Fondacije Slavko Ćuruvija, a uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
Cilj projekta je uspostavljanje i kreiranje mehanizama dijaloga između izabranih narodnih poslanika i građana istočne Srbije, kako bi građani povećali učešće u formulisanju javnih politika.