Najmlađi košarkaši „Zicera“ odigrali prijateljski meč sa Zaječarcima

Mlađi pioniri Košarkaškog kluba „Zicer“ iz Bora odigrali su danas pripremnu utakmicu protiv KK „Bin“ iz Zaječara, što im je bila prva utakmica pred predstojeće ligaško takmičenje, koje po prvi put igraju. 

Meč na velikom terenu u velikoj hali Ustanove „Sportski centar Bor“ iznenadio je najmlađe košarkaše „Zicera“, koji su u ovoj sali po prvi put odigrali neku utakmicu.

Iako početnici, mali borski košarkaši dobro su se držali protiv znatno iskusnijeg protivnika iz Zaječara, a revanš meč zakazan je već za sledeću nedelju u gradu na Timoku.

Rezultat, iako nebitan, iznosio je 20:50 u korist gostiju, a domaći igrači odmah po svršetku poslednje četvrtine obećali su da će skor biti u njihovu korist u Zaječaru.

„Prezadovoljan sam kako napreduju i kako igraju. Do juče su bili minibasketaši, a sada se po prvi put spremaju da igraju košarku na celom terenu. Treniramo redovno i drago mi je da su sve bolji i bolji“, istakao je borski trener Alan Tošić na kraju meča.


Objavljeni medijski sadržaj je nastao u okviru projekta „Bor – grad šampiona“ koji je sufinansiran iz budžeta grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.