Napad u Tehničkoj školi u Boru: Pacijent hospitalizovan; Motiv još uvek nepoznat

Profesora fizičke kulture u Tehničkoj školi u Boru Dragan M. (58) jutros oko 7 sati napao je nepoznati maskirani muškarac.

Napad na profesora zabeležila je i sigurnosna kamera

Sigurnosna kamera zabeležila je napada na profesora dok se kretao ka školi. Napadač mu je prišao sa leđa dok je bio na stepeništu  udario ga metalnom štanglom u levu butinu, a zatim se udaljio sa mesta napada.

Profesor je nakon ovog incidenta sam otišao u Dom zdravlja gde je primio neophodnu pomoć i kako navode lekari u stabilnom je stanju i hospitalizovan radi daljeg praćenja i lečenja.

„Primljen je najpre u Hitnoj službi, pa dovežen u službu trijažnog bloka Opšte bolnice Bor. Pacijent je pregledan, vitalan je. Radi se o rani u srednjoj butini leve noge koja je obilno krvarila. Rana je nakon toga zbrinuta, ušivena, hirurški obrađena a pacijent je primljen na odeljenje oprtopedske hirurgije“, kaže dr Tomislav Ilić, specijalista ortopedske hirurgije.

Za sada nije poznat motiv ovog napada. Policija je izvršila uviđaj, pa se očekuje da dalja istraga utvrdi i identitet napadača koji je imao zaštitnu masku i kapuljaču.