Nezaboravan doživljaj: Srpski vaterpolisti popili piće na 440 metara ispod zemlje

1
69

Vaterpolisti Srbije posetili su danas borski rudnik i popili piće na 440 metara ispod zemlje u popularnom kafiću “Jama” RTB-a “Bor”. Kako kažu, Delfini su doživeli iskustvo koje je teško opisati.

vaterpolisti-poseta-jami

Vaterpolisti nisu mogli da sakriju fenomenalan utiske koje su prvi put doživeli – silazak u borsku Jamu.

Živko Gocić, vođa srpskih Delfina, bio je oduševljen novim i velikim iskustvom.

vaterpolo-jama1

“Sveukupnim utiscima moram da dodam i ovaj koji nosim iz “središta zemlje”. Stvarno nisam očekivao da ispod površine zemlje, na ovolikoj dubini, postoji jedan ovakav pravi život. Doživljaj je divan i moram da iskoristim priliku da se u ime cele reprezentacije zahvalim svim ljudima koji su učestvovali u organizaciji ovog turnira u Boru. Imamo odlične uslove, pa ni ova kiša nije mogla da pokvari ukupan utisak. Nadam se da će danas biti lepše vreme i pozivam sve Borane da i večeras i sutra dođu na bazen i odgledaju preostale utakmice”, rekao je u jednom dahu Gocić.

vaterpolo-jama2

Na jednog od najmlađih sprskih Delfina Dušana Mandića silazak u Jamu ostavio je poseban utisak.

“Pravo je zadovoljstvo što sam imao čast da posetim ovaj podzemni kafić, ali i da ukratko saznam mali deo istorije ovog velikog rudnika i upoznam ljude koji ovde rade i provode veći deo dana. Ovo je jedno bogato i lepo iskustvo i zato mi je baš drago što sam imao priliku da doživim sve to. Bor je stvarno lep grad, prijatan, čist i pun zelenila”, naveo je Mandić.

(Bor 030 / Kolektiv)

1 KOMENTAR

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime