Održan WebDan u Boru

2
26

Jednodnevna konferencija posvećena internetu, zaradi preko interneta i pokretanju web biznisa – WebDan održana je danas u muzičkoj školi u Boru.

WebDan

Oko 300 učesnika, među kojima je bilo i gostiju iz dvadesetak domaćih gradova, imalo je priliku da čuje kako se pokreću web projekti i kako se može zaraditi na internetu.

Sjajna ekipa predavača koju su činili Marko Dražić (Njuz.net), Radomir Basta  (Tarzanija.com), Elena Erdeljanović (Infostud.com), Nemanja Čedomirović (PHP Srbija), Nataša Blagojević (Nakyhandmade.com), Igor Mitrović (Bor030.net), Marko Aleksić (Drey.com) i Ivan Gaćeša (KlimaUredjaji.com) nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Veliko interesovanje je vladalo za predavanje Marka Dražića iz “Njuz”-a koji je pričao o rekordno velikom uspehu sajta od njegovog samog početka. Glavna inspiracija im je satira i predstavljanje priče “u ogledalu”.

Radomir Basta, pokretač sajta Tarzanija.com, govorio je o glavnoj ciljnoj publici muškaraca ali je nerado priznao da ih više od polovine publike čitaju žene.

Iako se čulo dosta dobrih saveta o tome kako zaraditi na internetu, niko od predavača nije izjavio da se od nje može lagodno živeti.

Naš portal prezentovao je glavni i odgovorni urednik, Igor Mitrović, koji se osvrnuo na devetogodišnji rad najstarijeg internet glasila u Boru.

Sponzori konferencije bili su “Don caffe”, “Bambi”, “Red bull” i “Coca Cola”.

2 KOMENTARA

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime