Podrška Tadiću od većine stranaka u Boru

Većina stranaka koje čine lokalni parlament u Boru podržalo je Borisa Tadića u drugom krugu predsedničkih izbora, rečeno je danas na zajedničkoj konferenciji za novinare.

Podrska Tadicu od vecine stranaka u Boru
Predsednik opštinskog odbora Demokratske stranke (DS) u Boru – Goran Golubović pročitao je zajedničko saopštenje koje su potpisale opštinske organizacije Socijalističke partije Srbije (SPS), Ujedinjenih regiona Srbije (URS), Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS), Jedinstvene Srbije (JS), Srpskog pokreta obnove (SPO) i Izvornog SPO-a.

Poštovani sugrađani,

Obraćamo se svima Vama, koji ste i 6.maja, većinom glasova u borskoj opštini, podržali politiku mira i stabilnosti i dali novu šansu razvoju Srbije, pozivajući Vas, da u što većem broju izađete na birališta i date svoj glas nosiocu te politike, kandidatu Borisu Tadiću.

Svetlija budućnost naše dece, brži ekonomski oporavak i prosperitet u svim oblastima, život u zajednici evropskih naroda, uz očuvanje nacionalnog identiteta svih koji žive na našim prostorima, opredeljuju nas, da podržimo našeg kandidata, Borisa Tadića, jer u njemu prepoznajemo ličnost koja to zna i može da ostvari, zajedno sa nama.

Velikom izlaznošću i podrškom kandidaturi Borisa Tadića za predsednika, pokažimo kakvu Srbiju želimo da gradimo, u kakvoj Srbiji hoćemo da živimo, navodi se u Saopštenju.

Konferenciji su pristvovali i predsednik Opštine Bor, Nebojša Videnović (URS) i generalni direktor Rudarsko-topioničarskog basena Bor, Blagoje Spaskovski.

Posebnim Saopštenjem podršku je dala i koalicija SPS – JS – PUPS.