Pokrenut program “English club” u borskom Domu omladine

U četvrtak 29. novembra u konferencijskoj sali Doma omladine Bor održana je prva radionica u okviru programa English club“.

Foto: Dom omladine Bor

U organizaciji jednog od timova Doma omladine Bor pokrenut je još jedan veoma kvalitetan i koristan program koji ima za cilj vežbanje i poboljšanje konverzacije na engleskom jeziku.

Povodom novog programa ovog udruženja, za naš portal izjavu je dao jedan od prvih članova Doma omladine Bor i član Gradskog Veća za omladinu i projekte, Srećko Zdravković:

“Uticajem globalizacije postalo je sasvim normalno da, ne samo mladi, već i ostale generacije govore, već sada univerzalni, engleski jezik. Ovakva situacija povećala je sa jedne strane popularnost, ali sa druge strane i cene učenja novih jezika. Često srećemo i veliku potrebu da se mladi edukuju i vladaju engleskim jezikom. Ovo su Neki najosnovniji razlozi zbog kojih se u Domu omladine Bor pokreće „English club“ kao svojevrsna redovna radionica na engleskom jeziku na kojoj je prisustvo potpuno besplatno, a pored toga mladi imaju prilike da sa svojim vršnjacima vežbaju konverzacijski engleski. Konverzacija na engleskom jeziku ima najveću praktičnu primenu, a pritom može biti veoma zabavna za mlade poznavaoce ovog stranog jezika”.

Program će se održavati svakog četvrtka od 19 časova u prostorijama Doma omladine Bor. Iz ove organizacije pozivaju sve mlade grada Bora da, ukoliko žele da vežbaju engleski, dobro se zabave, uče i druže, dođu i učestvuju u programu.