Provedite nešto drugačiji 1. maj #NovaEnergija

Prva regionalna konferencija o Internet ekonomiji – Nova Energija održaće se u MK Resortu na Kopaoniku od 29. aprila do 3. maja. U toku tri dana više od hiljadu učesnika čuće različite vizije unapređenja privrede ovog regiona, a desetine najstručnijih predavača razmatraće poslednje trendove iz oblasti Internet poslovanja. Učešće na konferenciji je besplatno za sve zainteresovane, obezbeđene su i specijalne cene aranžmana od 25 eura za noćenje na bazi polupansiona, a omogućen je i Family&Pet friendly smeštaj.

blogomanija-2013

Nova Energija će okupiti sve relevantne Internet preduzetnike, marketing i PR stručnjake, nezavisne novinare, vlasnike medija, državne predstavnike, nevladine organizacije i agencije, korporacije, udruženja i ostale pojedince koji žele da unaprede svoje poslovanje.

“Mi već jesmo bogato društvo, samo se mnogo krade i rasipa. Naše poljoprivredno, turističko, intelektualno i kreativno bogatstvo bi nas za jednu deceniju, kada bi se iskoristilo kako treba, načinilo jednom od najbogatihih zemalja u regionu”, kaže jedan od predavača na konferenciji – Lazar Džamić, šef brend planiranja za Zapadnu Evropu u Google kretivnom timu ZOO.

On dodaje da je konferencija i prilika da se prezentuju dešavanja u digitalnim medijima i tehnologijama, koje menjaju igru u poslovnoj i socijalnoj sferi modernih društava.

nova-energija-aa

Cilj konferencije je da ove ideje dopru i do ušiju ljudi u samom vrhu vlasti kako bi se sve više ulagalo u “domaću pamet”.

“Pogrešna je percepcija da će reindustrijalizacija i poljoprivreda spasiti srpsku privredu, jer neće. Ekonomija znanja, odnosno Internet ekomija će to uraditi” , navode organizatori.

Među predavačima nalaze se i Yossi Levy – Ambasador Izraela u Beogradu, Filip Vukša – aktivista, Slobodan Georgiev – BIRN, Vladimir Pavlov – Pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj AP Vojvodina, Veselin Jevrosimović – ComTrade, Komlen Lalović – Ministarstvo Odbrane, Dražen Maravić – MUP Republike Srbije, Milan Vučićević – bloger, Istok Pavlović – WorldWide i brojni drugi stručnjaci.

blogomanija-2013-aa

Pored predavanja, panela i radionica organizovane su i druge aktivnosti kako bi boravak na konferenciji bio što zanimljiviji – Walk&Talk orijentiring po Kopaoniku sa profesionalnim vodičima i predavačima i brojne druge sportske aktivnosti. Učesnike očekuju 4 žurke od kojih je jedna rezervisana za koncert grupe Kal.

Garantovan je najbolji provod za 1. maj i zato se potrudite da obezbedite sebi mesto na ovoj konferenciji. Prijave su otvorene na sajtu konferencije www.novaenegija.rs.