Spaskovski: Izborima smo vratili ono čime nas je Aleksandar Vučić zadužio

Generalni direktor RTB „Bor“ i prvi čovek borskih naprednjaka, Blagoje Spaskovski, izrazio je veliko zadovoljstvo postignutim izbornim rezultatima i obećao da će Bor nastaviti da raste i da se razvija još brže u godinama pred nama.

U izjavi za medije neposredno po dobijanju konačnih rezultata sa svih birališta u opštini Bor, a ispred OO SNS-a, Blagoje Spaskovski izjavio je da je rezultat postignut na izborima pokazatelj poverenja građana i zahvalio svima na doprinosu.

„Jasno je da je na izborima pobedio čovek koji je Srbiju ponovo vratio na političku kartu sveta, čovek koji je pobornik mira, čovek koji gradi koridore i otvara fabrike, a dve takve otvorio je i u Boru – novu topionicu i fabriku sumporne kiseline. Upravo zato je i ostvaren ovakav procenat podrške birača SNS-u. Mi smo radili da bismo njemu vratili ono čime je zadužio Bor, tj. da bismo mu vratili za svu pomoć u očuvanju radnih mesta i da bismo Srpskoj naprednoj stranci potvrdili prvo mesto, koje joj i pripada. Svi drugi učesnici izbora, poput SPS-a i Jedinstvene Srbije, doprineli su da to bude ovih šezdesetak procenata i 24 odborničkih mesta“, rekao je Blagoje Spaskovski u svom obraćanju nakon izborne pobede.

Takođe, generalni direktor RTB „Bor“ dodao je i da pored nevremena u toku samog izbornog dana oseća zadovoljstvo ishodom i posebno se zahvalio građanima Bora na velikoj podršci, ali im i poručio da od sutra prionu na posao i doprinesu većem učešću RTB-a u BDP-u Srbije.