Spaskovski: Izborima smo vratili ono čime nas je Aleksandar Vučić zadužio

13
299

Generalni direktor RTB “Bor” i prvi čovek borskih naprednjaka, Blagoje Spaskovski, izrazio je veliko zadovoljstvo postignutim izbornim rezultatima i obećao da će Bor nastaviti da raste i da se razvija još brže u godinama pred nama.

U izjavi za medije neposredno po dobijanju konačnih rezultata sa svih birališta u opštini Bor, a ispred OO SNS-a, Blagoje Spaskovski izjavio je da je rezultat postignut na izborima pokazatelj poverenja građana i zahvalio svima na doprinosu.

“Jasno je da je na izborima pobedio čovek koji je Srbiju ponovo vratio na političku kartu sveta, čovek koji je pobornik mira, čovek koji gradi koridore i otvara fabrike, a dve takve otvorio je i u Boru – novu topionicu i fabriku sumporne kiseline. Upravo zato je i ostvaren ovakav procenat podrške birača SNS-u. Mi smo radili da bismo njemu vratili ono čime je zadužio Bor, tj. da bismo mu vratili za svu pomoć u očuvanju radnih mesta i da bismo Srpskoj naprednoj stranci potvrdili prvo mesto, koje joj i pripada. Svi drugi učesnici izbora, poput SPS-a i Jedinstvene Srbije, doprineli su da to bude ovih šezdesetak procenata i 24 odborničkih mesta”, rekao je Blagoje Spaskovski u svom obraćanju nakon izborne pobede.

Takođe, generalni direktor RTB “Bor” dodao je i da pored nevremena u toku samog izbornog dana oseća zadovoljstvo ishodom i posebno se zahvalio građanima Bora na velikoj podršci, ali im i poručio da od sutra prionu na posao i doprinesu većem učešću RTB-a u BDP-u Srbije.

13 KOMENTARA

 1. NE VERUJU SOSINIM LAŽIMA?

  Vučić sklonio sa liste naprednjaka Spaskovskog i odma skočio po broju glasova u Boru. Ostvarila se izjava AV: ” da borani više vole pse lutalice od Spaskovskog”. Notorna laž je da je u Boru izgrađena nova topionica. U okviru topionice RTB Bor izgrađena je samo fleš peć za topljenje koncentrata bakra sa pratećim elementima, a ostali pogoni konvertora, anodna rafinacija bakra, infrastruktura (putevi, vodovodne i kanalizacione instalacije i pumpne stanice, trafostanice), skladišta sirovina, magacini su iz ranijih faza gradnje topionice. Troškovi gradnje fleš peći i fabrike sumporne kiseline koštaju iznad 300 miliona evra, što je višestruko više od plana. Druga laž je da je Vučić pustio fleš peć i fabriku sumporne kiseline (a ne novu topionicu, jer nije ni građena) on je bio prisutan kada je fleš peć “mehanički” završena 23. decembra 2014. godine meseca, a puštena u pogon (uhodavanje) marta meseca 2015. godine, bez prisustva Vučića, jer je bio izlagan oko puštanja, već je samo “mehanički” završena fleš peć. Nakon te manipulacije o puštanju metalurčkih agregata, AV u RTB Bor od 2014. nije dolazio.

 2. …Ooooo ….vidi,vidi..koga to vidimo….ko nam se to vratio…..Dobro je.. …Evo naseg junaka sa predizbornre liste…ha,ha,ha…..A bili smo se bas opasno zabrinuli da ce i ovaj Portal da prepusti mladjima…..Ali jos su oni premladi ..ha,ha,ha…

 3. Zanima me kako je uopšte moguće da predsednik neke zemlje, dakle čovek plaćen novcem građana iste, sa vrlo jasnim mandatom da radi uvek, svuda i na tačno određene načine za poboljšanje života onih koji ga plaćaju (pa čak i onih koji nisu glasali za njega), može da zaduži te iste građane? Koji ga, ponavljam, plaćaju. P.S. Otvaranje fabrika je jedan od osnovnih načina da radi svoj posao.

 4. Jednom poltron i klimoglavac uvek klimoglavac i poltron. To je Sosa. Njega je Vučeć izopštio sa spiska kandidata za odbornika , a on još mu se gura…

 5. NE VERUJU SOSINIM LAŽIMA?

  Vučić sklonio sa liste naprednjaka Spaskovskog i odma skočio po broju glasova u Boru. Ostvarila se izjava AV: “ da borani više vole pse lutalice od Spaskovskog“. Notorna laž je da je u Boru izgrađena nova topionica. U okviru topionice RTB Bor izgrađena je samo fleš peć za topljenje koncentrata bakra sa pratećim elementima, a ostali pogoni konvertora, anodna rafinacija bakra, infrastruktura (putevi, vodovodne i kanalizacione instalacije i pumpne stanice, trafostanice), skladišta sirovina, magacini su iz ranijih faza gradnje topionice. Troškovi gradnje fleš peći i fabrike sumporne kiseline koštaju iznad 300 miliona evra, što je višestruko više od plana. Druga laž je da je Vučić pustio fleš peć i fabriku sumporne kiseline (a ne novu topionicu, jer nije ni građena) on je bio prisutan kada je fleš peć „mehanički“ završena 23. decembra 2014. godine meseca, a puštena u pogon (uhodavanje) marta meseca 2015. godine, bez prisustva Vučića, jer je bio izlagan oko puštanja, već je samo „mehanički“ završena fleš peć. Nakon te manipulacije o puštanju metalurčkih agregata, ΛV u RTB Bor od 2014. nije dolazio. ΛV možda zaboravio Sosu, al’ se još poltronski, sa obrazom od đona i još … se koprca.

 6. Sosa je zakon kazite sta ocete 😀 sto kazu bog na nebu sosa na zemlji. Sprdate se sa covekom a svi imate plate po 70-90.000 din kako je nama u kineskim radnjama sto primamo po 14.000 jer tako smo u mogucnosti. Pustite coveka izgradio vam vise od pola grada . Bez njega svi bi vi i dalje vozili fice budite realni. Sosa jaci od tita 😉

 7. E Miki Milojeviću ti si neviđeni debil i posrani SNS bot. Hvali tog smrada od čoveka koji je upropastio RTB Bor. Pali se na mrvicu koju je dao to smrdljivo govno. RTB je uvek pomagao bolesnim boranima .
  Ti smrdljivi dupe lizaču RTB Bor je hranio pola Jugoslavije. Ali su su se mojavili kriminalci i mafijaši poput ovog smrada koji je zavio RTB u crno.
  A ti se na izborima gde su kriminalci i mafijaši pokrali izbore , prodao za “kašiku kajmaka”

 8. Ko danas uspe tako da se odrzi i ne potone- bilo da je politicar , menadzer ili kombinacija ovih zvanja taj je u stvari megacar- cezar superhadzija- nadvojvoda i serdar nad serdarima.Zasto ?
  Zato sto ova bedna rulja koju jos uvek zovemo narod , odbegli seljak bez uvrede za prave seljake , neuspeli gradjanin , gradjaner pravilnije, malogradjanski licemer bez karaktera u proseku, koji se smeje prljavom vesu komsije dok svoj usrani krije ,ameboidno menja svoja ubedjenja i stavove tj uopste ih i nema tako da ce danas tvrditi jedno a sutra reci da nije to nikad rekao.
  Tako svako ko vlada ovim jadnim populusom je mega balansero na klackalici narodne prevrtljivosti i licemerja.
  Spaskovski to odlicno radi.I budite uvereni svi koji ga pljuju po portalu 030 bi se rasplakali i slinili od srece da mogu da se ogrebu nesto od njega , makar neku mrvicu.

 9. …Postovani Luka ….zapamti dobro ovo …. .Rec ,,SVI,,..u smislu jajara i smradova…..NIKADA…. ,a to znaci milenijumima …u Srbiji NIJE POSTOJALA….. .I NIKADA NECE POSTOJATI.. .Zapamti to.

 10. Komentarišem ono što je izjavio Čiča Sosa i ono što je napisao bata Nenad C.
  Najpre o ovom prvom. On veli
  “Spaskovski: Izborima smo vratili ono čime nas je Aleksandar Vučić zadužio”
  Meni je to neshvatljivo. Zašto govori u množini? Ko smo ti mi I NA KOJI NAČIN NAS JE ŠERIF ACA ZADUŽIO. O’ma da se zna!
  Ako nas je zadužio to je mogao da radi samo u svoje ime pa je i dug njegov. Ima da ga vraća ili nije više šerif. Ako nas je zadužio, pa molim vas, to znači da je njemu data neka sitna lova a da množinu to jest i Nenada C. i sve ostale, pa i mene, raba božijega Mao Ce Tunga nije ni pitao. Nismo delili lovu pa dug nije naš.
  Užasnuo sam se. Opet Serbija zadužena. Pa se pitam je li i Čiča Sosa delio lovu s njim. Nema dakaza, ali nije nemoguće. Ali za sada smatram da nije.
  Ja sam se upravo vratio iz Severne Koreje i Kine.
  Jao, deco, šta se tamo radi. Prave atomske bombe, prave gradove, oblakodere, mostove, puteve, metroe. Nišane na trampa, pomeraju mu pozadinu. A ja ponekad pomislim na N.C. kako se siroma vozika beogradskim tramvajima i kucka po laptopu svoje depresivne komentare pa nam ih obznanjuje. Nego, deco, vrag odneo šalu, uskoro nam stižu vijesti šta će s nama biti do pošljetka. Kao da RTB odvajaju pu!pu!pu! Kinezi. A ja odavno čekam kakvo novo zemljotresenije u Čileu pa da se opet do neba vine cena bakra. Al nema toga. Ali ima nečeg drugog. Uvek nešto Čiča Sosu drži dva prsta iznad vode. Sada je to EU i njeni projekti hibridnih vozila koja će povećati cenu bakra na berzama za dugo godina sasvim pristojno pa Čiča Sosa sve do svog sudnjeg dana može da direktorije i pod novim žutim gazdama.
  Pogledam ja dakle sa zebnjom to koliko nas je ko ne pitajući ni nas ni Nenada C zadužio.
  Otvorim jedan link I to ovaj
  https://www.economist.com/content/global_debt_clock
  jao, kukala nam majka svima pa i Čiča Sosi. Piše, straota božija
  Serbia $28,818,032,787
  Po svakom stanovniku dug od $4,010.79
  Ja sad kontam da je to po svakom, pa i po našim uzdanicama tačno 4,010.79 $. A ima nas tačno 7,002,158 duša. Ja sve mislim da su isključeni odatle i Šerif Aca i Čiča Sosa i Nenad C.
  Kad ono ne. Još piše da je to 93.2% nacionalnog proizvoda.
  Ja pretrnem. Toliko li je, sram da bude sve sem bata Neše C jer nije u tome učestvovao Nije ni kusnuo ni liznuo što bismo rekli.
  I tažim ja i nađen nešto još gore
  Novi link
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt#cite_note-1
  Tu smo na 71. Mestu. Dug samo probližan, malčice manji. Odobrovoljim se malo jer Aca ne da nas nije zadužio nego nas je kao malo razdužio i ja sav sretan. Uzimam svoj laptop i odlazim u lokal. Nogom ga otvaram i s ulaza pitam Šta pije kafana, nije mala stvar Šerif Aca nas razdužuje a to se proslavlja pod moranje, a i kinta za piće nije bog zna šta u kafani sve moji ortaci kojima sam inonako dužan piće pa ne žalim i pokazujem svima kako smo dobri klikćem po svom laptopu možda i veštije nego bata Neša C
  Kad tu jedna odvratna faca iz ćoška, protivnik iz jedne ranije kafanske tuče kaže
  “Aaa kd bi se zaebavali klikni ti na ovo” I pokazuje mi link i to ovaj
  https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2079rank.html#lt
  ja šta ću klikćem
  I šta sam video
  O našim dugovima vodi računa CIA. Jest, dobro ste pročitali Central Intelligence Agencu, CIA i ona nam je zaokružila dug na 30 milijardi dolara.
  Ma ima da pobijem sve redom, i Šerifa Acu, i Čiča Sosu, i sve ostale.
  Neši ne bih ništa, nije nas zaduživao.
  Ej, 30 milijardi. Dolara. Gedam da nije greška, nije, okruglo.
  Onda kliknem na Serbiju i pojavi se sličica. E o tome bi da vam govorim. Na toj sličici sve sami gradovi. I među tih 11 grasdova i naš Borgrad, lepo piše Bor uverite se i sami. Ma, mislim se, sad da mi je bata Neša C svašta bi mi reko a sve vreme mi tupi o tome kako Bor nije grad a lepo ga je CIA ubrojila u gradove i opštine a ne u selendre. I uostalom ako Bor nije grad onda i bata Neša C nije građanin nego neki seljak. A kad bih ga pitao je li seljak sigurno bi se branio i rekao da je negrađanin gradskog a ne ruralnog porekla.
  Onda tako mislim mislim i smislim Samo mi se kaže.
  Da je drug Neša C samo agent CIA i da nas verovatno špijunira, vuče za nos slično. A kao fol kucka po laptopčiću. Pa mi onda odjednom dođe da Čiča Sosu uramim jer mu imam sliku. A da i sa Nešon C stupim u kontakt da mi mailom pošalje svoju sličicu da je uvećam i koristim je za pikado. Na slici istočno od 21, 5 stepeni samo Niš i Bor. E neka se samo drži kad počne o tome da li je grad grad ili grad nije grad.
  A ovo o 30 milijardi dolara, za Šerifa Acu i Čiča Sosu, i to uz najbolju volju ne oprašatam
  Ma mnogo je, alo bre.
  Uostalom, vraćajte, ko vas šiša, što ste se dužili kad me niste pitali.
  Meni otvorena vrata i u Kinu i u Koreju. Ali ovde u RTBu mnogima su i to ogrooooooooooomnoj većini vrata zatvorena posle 5.10.2000. A hoće li da mnogima budu otvorena kad dođu žuti, to ostaje da se vidi. Nisam baš veliki optimista po tom pitanju. Uostalom, većina ovih borskih građana ruralnog porekla je tražila promene pa im nije bio dobar Sloba.
  Niste hteli Slobu, poslali ste ga na robiju I ubili. E onda ste izbacili kroz prozor Čiča Sosu. Ali on vam se vratio ne kroz prozor neko ušetao kroz vrata. Petooktobarski gremlini koji su u neđuvremenu hiljadu puta mutirali, e oni su vam ga ugurali. Većini dobar pa ga glasa. I čovek zaseo. A ti koji ovo čitaš kao I ne bi?
  Ma nemoj da mi pričaš.
  Svi ste vi isti. Svako od vas je klonirani Čiča Sosa i tačka.
  Jedino nije bata Neša.
  On je Ronaldo, Orlando ili tome slično.
  Nego, bata Nešo, šta ti veliš na ovo moje?
  Normalno da pritam tebe, pa neću valjda da pozivam na izjašnjavanje Čiča Sosu. On je kazao svoje. A kazao je
  Izborima smo vratili ono čime nas je Aleksandar Vučić zadužio
  Ako misliš da mi kontriraš piši ali molim te izbegavaj podjednak broj velikih i malih slova i po petšest tačaka uzastopno. Ili bar promeni laptop. Kada vidim tako nešto sav se ospem i imam aritmiju.
  Vita jela zelen bor
  Čekam brzi answer
  Opet palim za Pjonjang ako nastaviš tako.
  Svima Hristos voskrese

 11. @ Bata Vasa
  Bla bla bla posrani LDPeovac neuspeli sindikalista employee rtbeovski alijas Mao C Dung prodani mudroser nam pokusava soliti i dosoliti pamet i poniziti Nenada C. A u pravu je Nesha.A u pravu je i Sosa.Svi igramo jednu darwinistichku igricu al kobajagi jer su nam prazni okviri od kalasha.

 12. OBJAVA ILI OBZNANA O SMENI SPASKOVSKOG?

  Gospodine Spaskovski vratio si Vučiću ono što te zadužio, to ti kažeš. Vučić kaže suprotno. Da je to tačno potvrđuje njegova namera da te se ratosilja, pročitao te dobro i izbio ti poltronske aduite prema njemu. Kako to da se tek sada sazna da generalni direktor RTB Bor, Blagoje Spaskovski. radi protiv SNS, a do sada vedrio i oblačio RTB Borom, Borom, parama, bakrom i zlatom . On je poznat preletač i to nije čudno. Čudno je da je on uvek radio za sebe pa za čelnika stranke (Milošević, Dinkić, Tadić i sada Vučić). Od tolikog rada za sebe i za čelnika stranke RTB Bor je pao na kolena i samo ga održavaju bajkolaži i hvalospevi. Sve dok cure iz njega pare, bakar i zlato niti RTB Bor će biti privatizovan, niti Sosa smenjen do kraja života.

  ΛV menja Spaskovskog, čelnika RTB Bor, zbog veoma solidno instrujirane laži o gradnji izmišljene nove topionice. Naime, ΛV tek sada je saznao, ko bajagi, da u Boru nije izgrađena nova topionica, već nova peć za topljenje i postrojenje za proizvodnju sumporne kiseline. Ostali delovi konvertori, anodne peći, skladišta transporteri, trafostanice, putevi, kanalizacija i vodovodne mreže i putevi su iz ranijih faza gradnje. Jedino cena rekonstrukcije je na visini troškova gradnje zaista nove topionice.

  Spaskovski se toliko osilio da je napravio u RTB Bor kadrovsku i ekonomsku katastrofu, ΛV je otpisao dugove od devetsto miliona evra, duguje 80 mil. evra EPS-u za struju, državi za rudarsku rentu 40 mil. evra, Miilineosu 40 ili 60 mil. evra i 300 mil evra za rekonstrukciju topionice, što je mnogo mnogo je. O muljavini u RTB Bor mnogo je rečeno, a onaj koji je trebao da čuje, nije. On je izjavio da borani više vole pse lutalice nego Spaskovskog, izletelo mu. A sada će ga menjati, jadnik??

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime