U Boru osnovano udruženje roditelja „Bebironče“

Pre nešto više od mesec dana u Boru je formirano Udruženje roditelja „Bebironče“ koje za cilj ima poboljšanja kvaliteta života dece i roditelja.

bebironce

Osnivači Udruženja su roditelji koji su istovremeno ostvareni i u svojim profesijama i mogu dati značajan doprinos uspešnom radu i postizanju ciljeva udruženja. Među roditelja osvivačima ovog udruđenja ima psihijatara, pedagoga, novinara i profesora. Međutim, Udruženje ima nameru da proširuje svoje članstvo.

Osnovni ciljevi „Bebirončeta“ su unapređenje i poboljšanje kvaliteta porodičnog života, edukacije roditelja o roditeljstvu, pomaganje roditeljima u vaspitanju i odgajanju dece, problemima i izazovima svakodnevnog života, a u pravcu podsticaja zdravijeg i kvalitetnijeg života i sve to kroz mrežu podrške i saradnje sa institucijama, organizacijama i udruženjima koje se u okviru svojih delatnosti bave pravima dece i roditelja.

Udruženje ima u planu da se javnosti predstavi 7. maja, u 18.00 sati u prostorijama Narodne biblioteke u Boru. Poziv za skup upućen je svim roditeljima, mladim i starim, svima onima koji imaju ideju i želju da nešto promene…

Udruženje „Bebironče“, za sada, možete kontaktirati putem Fejsbuk strane.