U Boru otvorena nova igraonica za decu – “Vule” [FOTO]

1
793

Nova borska igraonica “Vule” nedavno je otvorila svoja vrata za organizaciju kreativnih i interesantnih dečijih rođendana. Prostor igraonice u Sportskom centru podeljen je na prijatan kafe za roditelje i prostor za igru i razonodu dece.

Ighraonica “Vule” po najpovoljnijim uslovima nudi organizaciju proslava rođendana za decu predškolskog i školskog uzrasta.

Mališanima su na rapolaganju društvene i video igrice – stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, fliper, kao i karaoke, Soni plej stejšn (Sony Play Station) i Iks-boks (Xbox) sa kinekt dodatkom.

Pored izdavanja postora, postoji mogućnost da vredan i ljubazan tim igraonice “Vule” umesto roditelja organizuje ketering, snimanja i slikanja veselja, kao i piće po najpovoljnijim cenama.

“Nudimo lep ambijent, ljubazno osoblje i mnoštvo sadržaja kako za decu, tako i za odrasle goste. Naš cilj je da roditelji uživaju u kućnoj atmosferi a deca još i više uz diskoteku i animaciju. Dobrodošli!”, poručuju iz igraonice “Vule”.

Igraonica “Vule” se nalazi u borskom Sportskom centru (ulica Zeleni bulevar BB), pored ulaza za otvorene bazene.

Broj telefona za više informacija i rezervacije je: 063/7209235

1 KOMENTAR

  1. Ovo izgleda primamljivo i neuporedivo bogatije ponudom u odnosu na druge igraonice koje se vrlo brzo po otvaranju i zatvore . Ako im je cena prihvatljiva uz slobodno raspolaganje zabavnim elementima igraonice bice pravi bum ne samo medju osnovcima nego i medju srednjoskolcima .

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here