U četvrtak otvaranje prve Lidl prodavnice u Negotinu

Svi stanovnici Negotina će od 3. novembra biti u prilici da posete prvu Lidl prodavnicu u njihovom gradu i dožive jedinstveno iskustvo kupovine kakvo pruža samo najmoderniji prodajni lanac.

Otvaranje Lidl prodavnice je u 8 časova ujutru, na adresi Koste Todorovića 1A , gde će više od 1.800 proizvoda iz pažljivo odabranog asortimana, dočekati prvi potrošače.

„Sa nestrpljenjem očekujemo otvaranje prve prodavnice u Negotinu, gde smo proširili Lidl tim zaposlenih sa novih 35 kolega. Oni trenutno prolaze kroz završnu fazu obuke za rad, a očekuje ih moderno radno okruženje, plaćen svaki minut rada, kao i brojni benefiti, poput privatnog zdravstvenog osiguranja“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Prodavnica izgrađena po najmodernijim arhitektonskim zahtevima u saradnji sa 12 domaćih izvođačkih kompanija, sa sada već poznatim izgledom i prostranim parkingom za sve posetioce, garantuje isto toliko prepoznatljiv i prijatan ambijent kada se u njega kroči. Prostrani prolazi između rafova raznovrsnog asortimana proizvoda, kako domaćeg tako i stranog porekla, omogućavaju nesmetano kretanje po prodavnici, dok brze kase sprečavaju velike redove i gužve.

Za ugodniju i lepšu sredinu svojih komšija, Lidl se postarao da uredi okolinu.

O Lidlu

 

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 11.550 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 30 zemalja sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 63 prodavnice u 35 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” za 2021. i 2022. godinu.