„Akademija Oxford“ Bor: Bogat si onoliko koliko jezika znaš! Upis u toku…

Uvek nadograđujte svoje znanje, kada god vam se za to ukaže prilika! Učenje stranog jezika otvara vrata brojnim mogućnostima u karijeri.

Sada je pravi trenutak da razmislite o tome da li želite da se usavršavate, jer nećete moći da nađete baš nikakvo opravdanje, budući da se Škola stranih jezika Akademije Oxford u Boru izdvojila ne samo po bogatoj ponudi  kurseva jezika i stručnih obuka, već i po odličnim cenama i visokom kvalitetu edukacije u odnosu na druge.

Zato ne propustite priliku da se usavršite u oblasti koja vam se najviše dopada i radite ono što volite, jer samo to je put ka sigurnom uspehu!

Iskoristite šansu koja je pred Vama da napravite svoju karijeru ili unapredite svoje poslovanje, pridružite se uspešnom timu edukatora koji će Vam nesebično preneti svoje znanje kroz obuke koje možete završiti u ovoj Akademiji.

Poklon kurs za Vaša nova znanja!

Pravo je vreme da u toplini svog doma završite online kurs koji odavno želite i pritom dobijete još jedan kurs na poklon!

Svi budući polaznici koji budu završili neki od kurseva ili obuka u Akademiji Oxford Bor dobijaju još jedan online kurs na poklon, Polaznici imaju pravo da besplatno odaberu jedan online kurs po njihovom izboru sa liste odabranih tema:

  1. Mape uma
  2. Brzo čitanje
  3. Kreativno pisanje
  4. Tehnike pamćenja
  5. Organizacija učenja
  6. Pisanje za web/blog
  7. Veštine prezentovanja
  8. Poslovna komunikacija
  9. Kreativno pisanje za decu
  10. Pravilno upravljanje vremenom

Izaberite vrstu kursa prema Vašim potrebama.

Pored kurseva engleskog jezika i nemačkog jezika za odrasle, Škola stranih jezika Akademije Oxford Bor nudi i mogućnost pohađanja nastave najmlađim polaznicima. 

Treba istaći da su kursevi engleskog jezika za decu, kao i svakog drugog jezika usklađeni sa željama i mogućnostima svih polaznika, predavači sa višegodišnjim iskustvom u radu sa najmlađima nastoje da usklađuju nastavni program sa afinititetima i mogućnostima polaznika određenog uzrasta.

Ako niste fleksibilni sa vremenom, radite po smenama, imate česta poslovna putuvanja, nepredvidivo radno vreme, ne možete da se uklopite u grupne termine ili ne želite da se prilagođavate radu u grupi! Akademija Oxford Bor ima rešenje za Vas!

Nudi Vam rad „jedan na jedan“ individualne online časove stranih jezika gde god da se nalazite! Na taj način individualna nastava omogućava dodatnu fleksibilnost na osnovu koje polaznici lakše mogu planirati svoje učenje izabranog jezika.

U ponudi su svi nivoi učenja (od A1 do C2). Termini se usklađuju prema vašim potrebama u dogovoru sa iskusnim profesorima.

Svi zainteresovani za pohađanje nastave, mogu izvršiti direktno prijavljivanje u prostorijama ove škole , koje se nalaze u ulici Moše Pijade broj 80/1 ili putem broja telefona 060 01 90 095 radnim danima, u toku radnog vremena, odnosno od 08 do 17h,  takođe otvorena je i mogućnost za prijavljivanje putem mejl adrese [email protected].

Upis za sve kurseve i obuke je u toku – zato, ne gubite vreme prijavite se, a Akademija Oxford Bor vas nagrađuje poklonom po vašem izboru! Ne postoji bolji poklon od onog koji ostaje trajno, a to je znanje!