Septembarski upis u školu stranih jezika „Alphabeta“

U Centru stranih jezika „Alphabeta“ iz Bora u toku je upis (do 10. septembra) na kurseve, čak, 8 svetskih jezika, među kojima su najatraktivniji japanski i kineski.

alphabeta„Alphabeta“ je moderan nastavni centar potpuno tehnički i kadrovski opremljen za obavljanje tečajeva najkorišćenijih svetskih jezika.

U ponudi su engleski, nemački, italijanski, francuski, španski, ali i sve popularniji kineski i japanski jezik, što ovaj centar izdvaja iz mora sličnih.

Nastavu u savremenim i dobro opremljenim učionicama izvodiće trinaest diplomiranih i iskusnih profesora među kojima je i gospođa Melanie Ward iz Velike Britanije.

Profesorica Ward će u okviru ponuđenih programa držati časove konverzacije, tako da će polaznici imati priliku da vežbaju svoj engleski u razgovoru sa osobom kojoj je ovaj jezik maternji.

Časovi se izvode po CEFR standardu i polaznici po završetku tečaja dobijaju međunarodno priznati sertifikat.

Cene kursa zavise od starosne grupe korisnika, nivoa znanja i od broja časova.

Za ovomesečni upis koji je otvoren do 10. septembra važe promotivne cene, snižene 20% od standardnih.

A1 nivo (važi za sve jezike iz ponude)
8.500 din (50 časova3 meseca, 2 puta nedeljno)

A2 nivo (važi za sve jezike iz ponude)
10.200 din (60 časova3.5 meseca, 2 puta nedeljno)

B1B2 nivo (važi za sve jezike iz ponude)
11.900 din (70 časova4 meseca, 2 puta nedeljno)

Firme i sindikati imaju specijalni popust.

Business English program je u ponudi za 200 dinara po času, a za firme sindikate se nudi za 2.900 mesečno.

Povoljnost je i to što je “Alphabeta“ omogućila svojim polaznicima da plaćaju na više mesečnih rata, putem administrativnih zabrana ili čekovima.

Slovenački jezik besplatno!

“Alphabeta“ u saradnji sa Slovenačkom kulturnom skupnosti “Drago Čeh“ iz Bora organizuje besplatne časove slovenačkog jezika.

Pored časova slovenačkog jezika, polaznici se mogu upoznati sa kulturom običajima slovenačkog naroda.

Časovi će se održavati četvrtkom od 18h i vodiće ih profesor Tehničkog fakulteta u Boru i predsednik Slovenske kulturne skupnosti Timoške krajine „Ivan Cankar„, prof. mr. Miroslav M. Piljušić.

Prijava

Prijava za sve kurseve je tokom celog leta u prostorijama centra „Alphabeta“ TC “Kocka“ na I spratu svakog radnog dana od 10.00 – 20.00 sati ili putem telefona 030/444-222.