Bor bez novih dnevnih novina „Nova“

Građani Bora danas su ostali uskraćeni za čitanje sadržaja novih dnevnih novina „Nova“. Ove novine nisu stigle na kioske u Boru, a prodavci ističu da su u trebovanjima imali upisane ove novine, međutim isporuka nije realizovana.

ilustracija

 

Informaciju da novine nisu stigle na prodajna mesta u Boru potvrdio je i distributer dnevne štampe za Borski okrug. Ni njemu nije poznato zašto je izostala isporuka ovih novina u Boru.

Prodavci na kioscima u Boru ističu da je interesovanje građana za ovaj dnevni list bilo veliko, kao i da su pojedinci negodovali zbog izostanka prodaje ovog lista.

Kako Portal „Bor 030“ saznaje, za prvi primerak ovog dnevnog lista ostali su uskraćeni i građani Negotina, Zaječara, Kladova, Majdanpeka, kao i drugih gradova u istočnoj Srbiji.

Kako je izdavač United Media group najavio, dnevni list „Nova“ počinje danas da se štampa i prodaje po ceni od 29 dinara. Izlaziće iz štampe šest dana u nedelji, od ponedeljka do subote, na 32 strane.

Onima koji su danas ostali uskraćeni za ovaj prvi primerak novina, ostaje nada da će sutra na kioscima moći da kupe svoj broj.