FACEBOOK : Lajk više nije dovoljan! [FOTO-VIDEO]

Facebook ima novi sistem lajkovanja objava – poboljšani lajk!

magazin-poboljsanilajk
facebook.com

Lajk očigledno više nije dovoljan, a dislajk neće još neko vreme, ako uopšte i stigne, poboljšani lajk zove se „reakcija“ (Reactions) i premijerno ga je predstavio vođa Facebooka.

Danas vam predstavljamo test reakcije – ekspresivnije Like dugme. Lajkovanje je na Facebooku odavno, dnevno se podele milijarde lajkova i to je postao način da kažete da vam se nešto sviđa. Mnogi su me pitali u vezi sa Dislike dugmetom i u situacijama gde Like nije dobra opcija sad su tu reakcije, koje su pristojniji i sigurniji izbor nego Dislike„, napisao je  Mark Zuckerberg.

Dakle, reakcije su „poboljšani lajk“, koji će nakon test perioda, koji je dostupan u Irskoj i Španiji na Facebook aplikaciji, stići svim korisnicima. Facebook za sada nudi šest dodataka, odnosno emotikona, ali će se broj reakcija sigurno povećati vremenom. Da bi se do reakcije došlo potrebno je samo zadržati Like dugme i izabrati jednu od trenutno šest dostupnih faca: Love, HaHa, Yay, WOW, Sad i Angry.

Svaka objava sad će imati i sličice reakcija i broj pored njih, koji će, kao kod lajka, označiti koliko je puta stisnuta.

Da li se Vama dopada nova opcija lajkovanja? 🙂

 

(Mondo/Bor030)