Intelestream Inc. iz Čikaga traži programere u Boru i istočnoj Srbiji

Kompanija Intelestream Inc. sa sedištem u Čikagu  traži junior i senior programere iz Srbije. Uslov je da odlično govore engleski jezik i da imaju iskustva u web programiranju.

Za junior poziciju neophodno je da, osim odličnog poznavanja engleskog jezika, kandidat ima završen neki od IT fakulteta i da ima minimum šest meseci iskustva u radu sa PHP, Javascript i MySql-om. Ukoliko nema završen fakultet za ovu poziciju može da konkuriše ako ima najmanje dve godine iskustva i radio je na jednom većem projektu u timu.

Za seniorsku/MID poziciju, uz znanje jezika i fakultetsko obrazovanje vezano za programiranje,  neophodno da ima najmanje dve do tri godine iskustva u radu na Web projektima (PHP, MySql, Javascript), ili najmanje pet godina iskustva i rad na jednom većem projektu u timu ukoliko nema fakultetsku diplomu.

Sa druge strane, kompanija Intelestream Inc. koju je 2007. godine osnovao Džejson Grin (Jason Green) nudi zainteresovanim programerima fleksibilno radno vreme, rad od kuće i rad u internacionalnom timu, ali i plaćene seminare, kurseve i konferencije, kao i dva Team building događaja godišnje.

Intelestream Inc.  nudi i mogućnost napretka i rad sa novim tehnologija, mogućnost rada po satu ili za mesečnu platu, koja zavisi, pre svega, od vašeg znanja i iskustva.

I za juniorsku i za seniorsku poziciju podrazumeva se rad isključivo fulltime, odnosno 40 sati nedeljno i to na neodređeno vreme.

Programeri Intelestream Inc. na jednom od svojih Team building događaja

 

Intelestream Inc. je firma za razvoj proizvoda, konsultantska kompanija za upravljanje odnosa sa kupcima koja nudi rešenja vezana za poslovne procese i CRM tehnologiju.

Specijalizovana je za primenu osnovnih verzija softvera prilagođenih zahtevima svojih klijenata, nadogradnji tih verzija, kao i poboljšanju vrednosti kvaliteta CRM sofverskih aplikacija otvorenog koda.

Kompanija, inače, ima Elite status, najviši nivo u partnerskom programu Sugar CRM kanala, koji ima preko 200 partnera u više od 30 zemalja sveta.

Deluju globalno, a ne lokalno, pa samim tim i na izbor saradnika gledaju po principu stručnosti i kreativnosti, kao i posvećenosti razvoju inovativnih softverskih poslova.

U slučaju da ste zainteresovani da se pridružite Intelestream Inc. timu svoj CV i propratno pismo na engleskom jeziku pošaljite na email adresu: [email protected].