Narodna stranka: Da li je Boru potrebnija streljana od toplane?

4
681

Ovdašnji Gradski odbor Narodne stranke oglasio se povodom najava da bi u Bor 16. marta trebalo da dođe Aleksandar Vučić, predsednik Srbije u okviru kampanje “Budućnost Srbije”.

Kampanju predsednika Srbije, Aleksandra Vučića u Gradskom odboru Narodne stranke u Boru nazivaju “ličnim i stranačkim performansom” koji će se u gradu bakra dogoditi “nakon dva probna balona”.

“Ubeđeni smo da Borani nestrpljivo čekaju da čuju, šta će sada maštovito saopštiti Boranima nakon toliko izrečenih lažnih obećanja u predizbornim kampanjama vezano za RTB Bor i „budućnost“ Bora i Srbije”? Doduše, prema najavama iz lokalne vlasti, Vučić stiže sa ogromnom (obećanom) investicijom, REKONSTRUKCIJOM STRELJANE… Da li Boru, nakon niza promašenih projekata (Zoo vrt je jedan od simbola…) treba još jedan namet na upravljanje i finansiranje? Zašto gradonačelnik ne zatraži od Vučića novac za Toplanu a ne za streljanu? Da li mu je važnija fotelja od Borana? Da li za Bor važe drugačiji aršini u odnosu na Kruševac, i njihovu Toplanu”, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

U ovoj stranci podsećaju da se problemi sa grejanjem ponavljaju godinama, ali da niko ne preuzima odgovornost, već od građana traže da se strpe.

“Gradska vlast je, očigledno, zaboravila na obećanje da će grejna sezona biti odlična.
Nakon odricanja od 1,44 milijarde dinara lokalna vlast pokazuje da su joj stvarni prioriteti na dnu lestvice. Najavljeno (gašenje) prebacivanje Poreske uprave-filijala Bor u Zaječar početkom jula meseca je još jedan dokaz da će lokalna vlast u Boru, zarad fotelja, prihvatiti sve što im centrala iz Beograda servira. Na štetu građana”, kažu u Narodnoj stranci i pozivaju Borane da im se pridruže u protestnoj šetnji da zajedno pokažu šta misle o ovoj vlasti.

4 KOMENTARA

  1. Kad narodna stranka bude na vlasi u Bor ce uz novi cevovod dasizgradi i metrou kao na zapadnoj hemijsvferi

  2. Pazi Djokovic je na vrhu ali je jos daleko od zenita a pitanje je sta stvarno stoji u ugovoru sa La Costa od sto miliona evra i ja samo dajem masti za pravo da je njegov pad na listi pa povratak u stilu feniksa izreziran a ako je tako onda Nole je nadnaravni sportista koji ima moc se tako poigrava sa objektivnom realnoscu ATP liste………..

    ..

    ..Oopet sam pogresio sajt jbt…

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime