Obeležen svetski dan Biodiverziteta i dan parkova

Održano predavanje na temu „Biodiverzitet i zaštita životne sredine“ povodom obeležavanja svetskog dana Biodiverziteta i evropskog dana parkova

Biodiverzitet

Juče je u TV sali Studentskog doma u Boru održano predavanje na temu „Biodiverzitet i zaštita životne sredine“ povodom obeležavanja svetkog dana Biodiverziteta i evropskog dana parkova.

Ovo predavanje je organizovala Asocijacija eksperata poslovnog i industrijskog menadžmenta (@AEPIMS) u saradnji sa Društvom mladih istraživača Bor, Kancelarijom za zaštitu životne sredine Opštine Bor, Studentskim centrom, Resurs centrom i Kancelarijom za mlade Opštine Bor.

Predavači su bili Snežana Đorđević, student završne godine Tehničkog fakulteta u Boru, inženjerski menadžment i Darko Velojić, diplomirani inženjer menadžmenta, dok je završna reč pripala Draganu Ranđeloviću predstavniku Društva mladih istraživača Bor.

Na predavanju je objašnjen pojam „Biodiverzitet“ i šta on predstavlja i iznešeni detalji o sve većoj ugroženosti velikog broja biljnih i životinjskih vrsta zbog nepažnje ljudi i sve većeg privrednog razvoja.

Više o predavanju na:

http://aepims.wordpress.com

http://dare030.wordpress.com