Profesionalci Boranima „poklonili znanje“

U organizaciji „Obrazovno kretivnog centra“ , Web Tima „Bor 030“ i „Borske internet organizacije“ u Boru je u utorak održano predavanje pod nazivom „Poklanjam znanje“.

Poklanjam znanjeKao deo velikog projekta koji se odvija na teritoriji cele Srbije u Boru su predavanje o odnosima sa javnošću, komunikaciji, trendovima na webu i ekonomiji u digitalnoj eri održali vrhunski profesionalci u ovim oblastima – Tamara Bekčić, Ivan Ćosić i Slobodan Vučković.

Oko 200 Borana u do poslenjeg mesta ispunjenoj sali Doma kulture sa punom pažnjom pratilo je predavanje koje je trajalo preko 2 sata.

O tome kako se ponašati u javnosti, kako treba da izgleda vaš poslovni identitet i kako ne treba komunicirati sa javnošću i u unutar organizacije govorila je Tamara Bekčić, suvlasnica konsultantske firme „Chapter 4„.

Novi trendove na internetu, alate koji pomažu održavanju sajtova i povećanju posete i „trikove“ kako da sajt prodaje robu i usluge predstavio je jedan od najboljih domaćih dizajnera Ivan Ćosić, vlasnik marketinške agencije „Plain & Hill„.

Čovek koji je napustio posao u „Microsoftu“ – firmi u kojoj bi se rado zaposlili mnogi prisutni na predavanju održanom pre dva dana, održao je sjano predavanje o digitalnoj ekonomiji u Srbiji i svetu. Slobodan Vučković trenutno radi na projetu „KoridorX“ i drži popularan kafić u Beogradu „Coffee Shop HQ“.

Predanje u okviru projekta „Poklanjam znanje“ istovremeno je održano i u Kragujevcu.