U koaliciji SPS, JS zadovoljni postignutim rezultatima u Boru

Koalicija Socijalističke partije Srbije i Jednistvene Srbije dobila je poverenje 3620 Borana, odnosno 14,44 % od ukupnog broja birača koji su glasali. Ovim rezultatom, koji je na nivou onog sa izbora 2014.godine, u borskom SPS-u su zadovoljni.

sps

Neposredno pred izbore najdugovečniju koaliciju na domaćoj političkoj sceni napustila je Partija ujedinjenih penzionera Srbije, ali prema rečima Nataše Jovanović portparola borskih socijalista i članica Glavnog odbora SPS-a to nije uticalo na izborni rezultat.

„Mi smo zadovoljni izbornim rezultatima koji je ostvarila koalicija SPS-JS. U veoma teškim okolnostima smo sprovodili kampanju iz opozicije i bez i jedne reklame na medijima.

Ono sto je više nego očigledno jeste da SPS-JS nije osetila odlazak PUPS-a. Koliko su oni doprineli tamo gde su otišli, neka ocene oni koji su ih primili“, ocenila je Jovanović.

U kampanju Socijalističke partije Srbije aktivno se uključio i boranin Nikola Šainović bivši predsednik opštine Bor i nekadašnji predsednik Vlade Srbije.