ŽKK “Zicer” u nedelju protiv pirotskog “Gimnazijalca” za bolji plasman

Košarkašice borskog “Zicera” u sedmom kolu Ženske regionalne lige Jug B, dočekaće u nedelju, 2. decembra ekipu ŽKK “Gimnazijalac” iz Pirota.

U poslednjoj utakmici ove sezone, pred nastupajuću zimsku pauzu, Boranke će na svom terenu dočekati “Gimnazijalac” iz Pirota, koji im za svega poen beži na tabeli.

Ova utakmica je u rezultatskom smislu i najvažnija, pred nastavak sezone koji će uslediti već 26. januara, kada će naš tim ugostititi kruševačku “Bagdalu”.

U ŽKK “Zicer” ističu da su u suštini zadovoljni postignutim, te da su ispunili i plan i očekivanja, ali da im je ova utakmica važna za što bolji plasman na tabeli.

Zato pozivaju sve svoje navijače da im u nedelju od 17 sati i 30 minuta u Sportskoj hali Bor budu i praktično igrač više, podrškom sa tribina.

Naš tim je trenutno sa devet bodova na petom mestu u ligi. Prvu poziciju sa 13 bodova ubedljivo drži KK Paraćin. Drugoplasiran je Trstenik sa deset poena, dok treće i četvrto mesto sa devet bodova dele “Sistem 2000” i pirotski “Gimnazijalac”.