„Al Turs“: Sutra vaučeri oštećenim putnicima „Forinex“-a

Turistička agencija „Al Turs“ iz Aleksinca uručiće sutra nove vaučere putnicima koju su izabrali da letuju preko ove agencije, a uplate vršili preko „propale“ „Forineks grupe“.

alturs-forinex

Nadležni iz „Al Turs“ su se svojim klijentima i široj javnosti obratili Saopštenjem:

Obaveštavamo Vas da će u utorak 25.06.2013. godine u 11 časova biti dodeljeni vaučeri svim puticima koji su uplatili letovanje preko „Forinex Group“-e  a čiji smo mi organizatori putovanja.
S’ toga Vas pozivamo u navedenom terminu u prostorijama „Takovo Osiguranja“ (ul.Zeleni Bulevar bb – plato Sportskog centra) da prisustvujete dodeli vaučera i zajedno sa ostallim putnicima, koji su još uvek u strahu da li letuju, uverite da će putovanja ipak biti.
Iz ove agencije su nam još ranije potvrdili da će svi njihovi putnici koji su počeli sa uplatama „Forinex“-u otići na svoja putovanja, a da će potraživanja koja imaju prema propalom subagentu naplatiti preko suda.
Svi putnici koji su uplatili aranžmane u agenciji „Forinex“ iz Bora, a da su ti turisticki aranžmani u organizaciji agencije „Al Turs Putovanja“ iz Aleksinca, biće ispoštovani i otićiće na letovanje o trošku turističke agencije „Al Turs“.
Nama nekadašnja turistička agencija „Forinex Group“ iz Bora ništa nije uplatila, ali će putnici svakako otputovati.
Nažalost, velika većina putnika je svoje aranžmane plaćala u celosti prilikom rezervacije, za šta imaju dokaze u vidu priznanica. Mi osećamo obavezu da prema svim putnicima budemo maksimalno korektni, kako bi pre svega oni bili zadovoljni, a naša satisfakcija se ogleda i u tome da će nam oni postati stalni klijenti, kažu u „Al Turs“-u.