Na Staroj planini najveći regionalni skup blogera – #Blogomanija

Blogomanija je regionalna konferencija posvećena blogu i blogerima, koja će se održati od 7. do 9. decembra u hotelu “Falkensteiner Stara planina”.

BlogomanijaTema prve Blogomanije biće – Uticaj blogova i društvenih mreža na društveni i politički život u Srbiji i regionu.

Cilj Blogomanije je uspostavljanje komunikacije između regionalne zajednice blogera i kompanija, države, kao i dijaloga između online i offline medija.

Trodnevna konferencija uključivaće brojne panel diskusije, predavanja i radionice. U diskusijama će učestvovati najčitaniji blogeri iz Srbije i regiona, koji će govoriti o stanju u blogosferi, perspektivama blogovanja i drugim popularnim temama vezanim za blogove.

Posetioci konferencije će kroz nekoliko radionica naučiti kako da postave i održavaju blog, kako da pišu tako da ih posetioci rado i često čitaju, kao i kako da zarade od bloga.

Naravno, nisu zaboravljene ni pauze za druženje i razgovor, kao ni večernje zabave za opuštanje posle napornog dana prepunog zanimljivih predavanja i diskusija. Prve večeri vas očekuje #kafanizacija, a druge večeri će nas sve zabavljati Beogradski Akustični Orkestar.

Kotizacija je besplatna! Prijavljivanje je u toku i može se obaviti preko sajta www.blogomanija.me , gde se mogu videti i dodatne informacije o prevozu i smeštaju, kao i program i spisak učesnika.