Gastro blogerka iz Bora: Mobilnim telefonom do savršenog obroka

Nova aplikacija Tastly za Android i Iphone pojavila se i na srpskom tržištu. Gastro blogerka Dragana Pušica iz Bora je sa svojim koleginicama angažovana da, korišćenjem mobilnih telefona, korisnike dovede do savršenog obroka.

Blog moje-grne.com
Blog moje-grne.com

Najposećenije srpske gastro blogerke Dragana Pušica (Moje Grne – Recepti za dušu), Minja (Minjina Kuhinjica) i Marija (Palachinka) su se pobrinule za recepte.

Kroz Tastly aplikaciju možete vrlo lako i brzo pretražiti hiljade recepata najpoznatijih srpskih gastro blogerki. Samo jednim klikom svi sastojci recepta koji ste odabrali će biti na vašem spisku za kupovinu. Pošto se spisak nalazi na vašem telefonu, to znači da vam nisu potrebni dodatni spiskovi za odlazak u prodavnicu. A ukoliko neko umesto vas krene u nabavku, spisak mu jednostavno šaljete na Viber, What’sApp, Facebook ili SMS.

Blog moje-grne.com
Blog moje-grne.com

Sa 2000 objavljenih recepata za osam godina postojanja Draganin blog ima oko 10 hiljada jedinstvenih poseta dnevno, odnosno više od pola miliona pregledanih stranica mesečno.

Aplikacija je puštena pre par dana, ljudi koriste aplikaciju i, kako nam je rečeno, baš je pobrala pohvale, istakla je Dragana Pušica.

Dragana nam je takođe rekla i da za Tastly nisu morale da menjaju ništa u dosadašenjim objavama recepata na svojim blogovima.

Blog moje-grne.com
Blog moje-grne.com

U aplikaciji možete pronaći i najnovije promocije ali i akcije u radnjama u vašoj blizini.

Ako niste vešti u kuhinji ova aplikacija će vam pomoći da iznenadite porodicu i prijatelje savršenim obrokom. A ako već uživate u kuvanju uštedeće vam vreme i novac.

Preuzimanje aplikacije je besplatno (IOSAndroid).