Za putovanje po meri RIOTravel Bor izaberi

0
303

Turistička agencija RIOTravel Bor ima za vas najpovoljnije i najraznovrsnije ponude letovanja, zimovanja, krstarenja, obilazak metropola, banja i planina, daleke destinacije, a uz sve to vrši i uslužnu rezervaciju avio i bus karta, kao i putnog osiguranja.

Da svako vaše putovanje bude još finije, RIOTravel Bor nudi plaćanje na odloženo, administrativnom zabranom i čekovima građanja.

RIOTravel Bor organizuje turističke obilaske najvećih svetskih metropola kao što su: Pariz, Beč, Rim, Venecija, Milano, Barselona, Madrid, Budimpešta, Prag i mnoge druge.

Kod njih možete naći i aranžmane za zimsku i letnju sezonu u Grčkoj, Turskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori; daleke destinacije – Egipat, Španija, Dubai, Tajland, Indija; najpopularnija krstarenja, izlete, grupne i individualne programe, avio karte, hotelski smeštaj i još mnogo toga.

Putovanja su njihova strast, a turizam profesija. Za vas biraju samo ona putovanja koja ćete pamtiti i kojih ćete se rado sećati.

RIOTravel Bor je tu da vaše putovanje učine baš onakvim kakvim ga vi zamislite, uz visok standard kvaliteta turističke usluge.

Turistička agencija RIOTravel Bor se bavi subagentskom prodajom aranžmana, sarađuju sa proverenim, profesionalnim partnerima, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Radno vreme agencije je radnim danima od 9 do 20 časova i subotom od 10 do 15 časova. Za detaljne dogovore ih možete posetiti na adresi: Moše Pijade 64 (pored Maxija) ili pozivom na brojeve telefona: 030/ 42-41-40 i 065/966-26-26.

Puteva je mnogo ali samo jedan je pravi – RIOTravel Bor!

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime