Drugo okupljanje ljubitelja “Zastave” u Lepenskom viru [FOTO]

0
51

Prošle nedelje, nadomak Donjeg Milanovca, održano je drugo po redu okupljanje ljubitelja “Zastavinih” automobila u organizaciji Zastava 101 kluba i Zastava Fan Cluba. Okupljanju se pridružili i ljubitelji kragujevačkih automobila iz Bora.

zastava-okupljanje-2013

Cilj skupa, bio je kao i prethodne godine, druženje i upoznavanje onih koji se već dugo godina dopisuju na forumima posvećenim “Zastava” automobilima.

Jedan od organizatora i pokretača okupljanja u Lepenkom viru, Danijel Dokić iz “Zastava 101” kluba, opisao je za B92 ovogodišnji skup:

“Drugi po redu skup ljubitelja Zastavinih vozila na Lepenskom Viru protekao je u druženju blizu 70 ljudi koji su sa 35 automobila marke “Zastava” proveli dan u lepotama prirode, čistom vazduhu, lepom vremenu i dobroj hrani”, izjavio je Dokić.

Pored uživanja u prirodi Đerdapske klisure, neki su iskoristili priliku da se rashlade u Dunavu na glavnoj plaži Donjeg Milanovca.

Organizatori su skup ocenili kao uspešan jer je pored “domaćina” iz istočne Srbije bilo i onih koju su prevalili i po nekoliko stotina kilometara, kako bi došli na ovogodišnje druženje.

[nggallery id=19]

 

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here