Gerila marketing na borskim ulicama

Posle trodnevne obuke o gerila marketingu Borani su danas pokazali šta su naučili i pokušali da skrenu pažnju na sebe i ono čime se bave.

Guerilla marketing

Posle trodnevne obuke o Gerila marketingu (Guerilla marketing), koja je održana u sklopu projkta „Dajem sebi pravo da me vide i čuju“ u realizaciji Asocijacije za razvoj opštine Bor, danas su na platou Doma kulture u Boru svoje gerila ideje predstavili turistička agencija Aster, Asocijacija eksperata poslovnog i industrijskog menadžmenta AEPIMS i Jelena Pastronjević kao freelancer.

Jelena Pastronjević

Uz poklone i letke Jelena je pozivala Borane da posete sajam mladih talenata na kojem će imati izložbu svojih slika. Motiv koji je imala kada se odlučila na ovakav vid marketinga je bila želja za većom kreativnošću i upoznavanje ljudi sa njenim radom.

Jelena pastronevic

Turistička agencija ASTER

U saradnji sa klubom ekstremnih sportova „Rock & Ice„, agencija Aster je danas promovisala akciju „east extreme weekend“ koja će se realizovati kroz Lazarev kanjon. Ova akcija će najpre biti ponudjena gradjanima Bora a kasnije će se ponuditi ostalim extreme klubovima širom Srbije.

Program obuhvata prolazak kroz Lazarev kanjon i klasično penjanje. Uz kompletno obezbedjenje i pod budnim okom instruktora „Rock & Ice“ kluba, savako ko je zainteresovan moći če da se oproba u ovom sportu.

Zvonko Trifunović, jedan od osnivača „Rock & Ice“ kluba, kaže da u ovoj saradnji vidi šansu za realizaciju projekata koje ovaj klub već dvanaest godina bezuspešno pokušava samostalno da realizuje i razvije ovakav vid turizma.

AEPIMS

Asocijacija eksperata poslovnog i industrijskog menadžmenta, današnjom akcijom, u kojoj su članovi ove asocijacije vozili bicikle po gradskom šetalištu i podelom letaka, pokušala je da zainteresuje gradjane Bora da se pridruže AEPIMS-u i na taj način poboljšaju rad ove organizacije a članovima ponudila bolje usavršavanje.

Marija Pešić, sekretar Asocijacije za razvoj opštine Bor koja realizuje ovaj projekat, istakla je da je današnja akcija Gerila marketinga potpuno uspela i da su učesnici pokazali visok nivo kreativnosti i odgovornosti.