Duo joga – jedinstvena kreativna vežbaonica za decu i roditelje u Boru

1
209

Kreativni tim organizacije “Tim kreativnih ideja” pokrenuo je novi i jedinstveni vid vežbanja u Boru – vežbe za roditelje i decu.


Časovi su zamišljeni tako da na kreativan i zabavan način pruže deci pravilnu aktivnost u periodu njihovog naglog rasta i razvoja, a u isto vreme informišu i obuče roditelje o pravilnom držanju tela, neophodnosti kretanja i nekim od korektivnih položaja koje mogu praktikovati sa decom kod kuće. Program poseban naglasak stavlja na vežbe disanja i opuštanja. Pored toga programom su obuhvaćene tehnike koncentracije, održavanja pažnje, razvoj kreativnosti, socijalnih veština i poboljšanje balansa i motorike, takođe, vežbe utiču na jačanje celokupne muskulature tela.

“Kreativna vežbaonica ima za cilj da poveže roditelje sa decom kroz zdrave navike vežbanja, tehnike disanja i opuštanja. Mnogi roditelji se odriču fizičkih aktivnosti kako bi imali više vremena sa detetom, Duo joga – vežbe u paru, pri čemu je roditelj asistent, predstavlja vid vežbanja gde blagodeti treninga osećaju i deca i roditelji”,  kaže instruktorka Željka Zdravković.

Kreativna vežbaonica je otvorena i za samostalni rad deteta.

Treninzi se održavaju u sali škole “Vidovdan” – Moše Pijade 31 utorkom i četvrtkom od 20 – 21h
Program vodi sertifikovani trener joge i obučeni asistent. Prostirke i rekviziti su obezbeđeni.
Više informacija na stranici Tim kreativnih ideja Bor
Kontakt telefon 061 133 72 60

1 KOMENTAR

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime